Tüm diziler yalan, tek gerçek Filinta. Leyla şov vardı bölümde. Ben açıkçası Miloş'un bu bölümde Leyla'nın boğazını sıktığı sırada dedim tamam Leyla 1-2 bölüme mefta amma velakin Leyla'nın Miloş'un kızı olduğunu öğrendik! Leyla'nın asıl hikayesi bu bölümle başladı diyebiliriz. Yani daha uzuuuuuunca bizlerle. Dizideki tüm karakterlerin bi çarpıcı hikayesi var, her karakterden şoke oluyoruz.
Akbar diziye bir girdi pir girdi. Yüce Efendi'den daha sağlam çıktı ya la adam! Padre, Leyla ve Cemil'e ayrı ayrı görevler verdi adam. Leyla, Mustafa'ya ilaç verdiği sahnede Ali uyandırmaya gittiğinde Mustafa'ya bişey oldu diye nasıl gerildim sonra uyandığında bende öyle bi mutluluk olduki anlatamam. Gerçi bu bölüm bişey olmadı ama ilaç etki vermeye başladı bile.
Günün güzel sahnelerinden biride Zozan ile Farah arasında diyalogdu. Zozan doğruyu buldu Farah'ın tarafına geçti ama Leyla durur mu (!) onlarada ilaç katarak haftaya Akbar'ın planını uygulucak. Üsütüne üstlük Mustafa'da o plana dahil. Haftaya çok büyük oyunlar dönecek çok.
Ve asıl şok Süreyya'dan geldi. Kendisi giderken bir fotoğraf bırakarak gitti bir kaç bölüm o fotoğrafın ne olduğunu anlamaya çalıştırdılar bize sonra bi duruldu o olay kapandı derken bu bölüm açığa kavuştu. Akbar meğer Süreyya'nın ilk sezonda bahsettiği eşi imiş. Olm var ya Süreyya'da diziye katılırsa inanılmaz şeyler olur. Nefis bir dizisin sen be başta dediğim gibi hepsi yalan tek gerçek Filintaaaa o kadaaar...