TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Tahminim dedigin gibi dusersek 4.7 yukselirsek 5.5 aliriz gibi dizimiz liderligi hakediyor keske olsak.

Hyr abla yaz ayinda bitirip yetisirsin diyorum :D Suan 2. sezon :D Cok sey kacirdin.
darbe dönemlerindeyiz bu hal epey ilgisini çekti seyircinin birde gerçek olarak yansıttığımız için merak ediliyor tabii neler olup bittiğine dair inş yarın yüzümüz güler yine. :D

ooo mustafa ile ali operasyona başlıyorlar. :Z bugünkü çekimden paylaşılmış muhtemelen 50.bölümlerde falan izlicez bu sahneyi. @EFE UYSAL

2016-02-22 19-56-08 Ekran görüntüsü.png

Biz Poyraz Karayel için 'karakter öğütücü' diyoruz, ama @Billy Kane'in yorumlarına bakılırsa burada her bölüm toplu katliamlar oluyor. :A

yeni padremiz. bu çocuğu çok beğeniyorum ekran yüzü var. padre olarakda çok yakışır. bu haftaki bölüm var ya i-na-nıl-maz! @EFE UYSAL
12729232_979134462153223_9172553216189232493_n.jpg

İşte budur budur budur! Yine anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği bir bölüm geliyor. Piri Abdullah liderliğinde, Mustafa, Ali, Farah operasyonlara çıkıyorlar. Hep olmasını istediğim kurguydu. Bu bölümle beraber bambaşka bir Filinta izlicez artık. Gel lan cuma gel! @EFE UYSAL

O nasil icten sarilmaydi be filinta. Bunlarin karşilikli sahnelerini izlerken kendimden geciyorum.

Mustafa kesinlikle leyla'dan şüpheliniyor ama şimdilik belli etmicek.

Tüm diziler yalan, tek gerçek Filinta. Leyla şov vardı bölümde. Ben açıkçası Miloş'un bu bölümde Leyla'nın boğazını sıktığı sırada dedim tamam Leyla 1-2 bölüme mefta amma velakin Leyla'nın Miloş'un kızı olduğunu öğrendik! Leyla'nın asıl hikayesi bu bölümle başladı diyebiliriz. Yani daha uzuuuuuunca bizlerle. Dizideki tüm karakterlerin bi çarpıcı hikayesi var, her karakterden şoke oluyoruz.

Akbar diziye bir girdi pir girdi. Yüce Efendi'den daha sağlam çıktı ya la adam! Padre, Leyla ve Cemil'e ayrı ayrı görevler verdi adam. Leyla, Mustafa'ya ilaç verdiği sahnede Ali uyandırmaya gittiğinde Mustafa'ya bişey oldu diye nasıl gerildim sonra uyandığında bende öyle bi mutluluk olduki anlatamam. Gerçi bu bölüm bişey olmadı ama ilaç etki vermeye başladı bile.

Günün güzel sahnelerinden biride Zozan ile Farah arasında diyalogdu. Zozan doğruyu buldu Farah'ın tarafına geçti ama Leyla durur mu (!) onlarada ilaç katarak haftaya Akbar'ın planını uygulucak. Üsütüne üstlük Mustafa'da o plana dahil. Haftaya çok büyük oyunlar dönecek çok.

Ve asıl şok Süreyya'dan geldi. Kendisi giderken bir fotoğraf bırakarak gitti bir kaç bölüm o fotoğrafın ne olduğunu anlamaya çalıştırdılar bize sonra bi duruldu o olay kapandı derken bu bölüm açığa kavuştu. Akbar meğer Süreyya'nın ilk sezonda bahsettiği eşi imiş. Olm var ya Süreyya'da diziye katılırsa inanılmaz şeyler olur. Nefis bir dizisin sen be başta dediğim gibi hepsi yalan tek gerçek Filintaaaa o kadaaar...

Tüm diziler yalan, tek gerçek Filinta. Leyla şov vardı bölümde. Ben açıkçası Miloş'un bu bölümde Leyla'nın boğazını sıktığı sırada dedim tamam Leyla 1-2 bölüme mefta amma velakin Leyla'nın Miloş'un kızı olduğunu öğrendik! Leyla'nın asıl hikayesi bu bölümle başladı diyebiliriz. Yani daha uzuuuuuunca bizlerle. Dizideki tüm karakterlerin bi çarpıcı hikayesi var, her karakterden şoke oluyoruz.

Akbar diziye bir girdi pir girdi. Yüce Efendi'den daha sağlam çıktı ya la adam! Padre, Leyla ve Cemil'e ayrı ayrı görevler verdi adam. Leyla, Mustafa'ya ilaç verdiği sahnede Ali uyandırmaya gittiğinde Mustafa'ya bişey oldu diye nasıl gerildim sonra uyandığında bende öyle bi mutluluk olduki anlatamam. Gerçi bu bölüm bişey olmadı ama ilaç etki vermeye başladı bile.

Günün güzel sahnelerinden biride Zozan ile Farah arasında diyalogdu. Zozan doğruyu buldu Farah'ın tarafına geçti ama Leyla durur mu (!) onlarada ilaç katarak haftaya Akbar'ın planını uygulucak. Üsütüne üstlük Mustafa'da o plana dahil. Haftaya çok büyük oyunlar dönecek çok.

Ve asıl şok Süreyya'dan geldi. Kendisi giderken bir fotoğraf bırakarak gitti bir kaç bölüm o fotoğrafın ne olduğunu anlamaya çalıştırdılar bize sonra bi duruldu o olay kapandı derken bu bölüm açığa kavuştu. Akbar meğer Süreyya'nın ilk sezonda bahsettiği eşi imiş. Olm var ya Süreyya'da diziye katılırsa inanılmaz şeyler olur. Nefis bir dizisin sen be başta dediğim gibi hepsi yalan tek gerçek Filintaaaa o kadaaar...
Akbar sonra geri çekilcek :A Mustafayı öldüremeyecek kolay mı zannettin Mustafayı öldürmeyi :A

49. Bölüm Özet:

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın bu hafta yayınlanacak 49. Bölümünde, Sultan Abdülhamid Han’ın tahta geçmesiyle birlikte herkesi şaşırtacak, ters köşe açıları yaratılacak müthiş bir bölüm daha seyirciyi bekliyor. Darbeci Paşaların, Balkanlarda Sırplara karşı savaşa zorladığı, Yüce Meclisin güçleneceğinden korktuğu, Rusların ve İngilizlerin verdiği kararda kendileri üzerinde şaşkınlık ve hayranlık yaratacağı Sultan Abdülhamid Han’ın, göz bebeği Gizli Teşkilat birimi ve Filinta Mustafa ile yapacakları yeni planlar ve içlerindeki Köstebek, bu haftanın önemli konuları arasında…Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın 49. Bölümünde şunlar olacak:Efendiler Efendisi Akbar Eyyam, (Hazım Körmükçü) Mustafa, Ali, Galip (Kıvanç Kılınç) ve Farah’ın öldürülmeleri için emir vermiştir. Fakat bu emrinin sonucunda başarılı olamayacaktır.Bunun üzerine Akbar Eyyam yeni bir plan yapar ve kozlarını sabık Sultan Murat’ın üzerinde deneyecektir… Bu plan için Mason örgütleri, devlet içindeki yapılanmalar ve İngilizlerle iş birliği yapacaktır.Efendi Miloş, Akbar Eyyam’dan oldukça rahatsızdır. Yıldızının bir türlü barışmadığı Akbar Eyyam’ı uzaktan izleyen Efendi Miloş, onunla mecburi anlaşmaya varacaktır. Çünkü onu İstanbul’da etrafında istememektedir. Mustafa ve Ekibi, darbeci Paşalardan olan Sadrazam Rüştü Paşa’ya en yakın adamları tek tek ortadan kaldırma görevi almıştır. Bu Padişah’ın katlinde önem arz eden ve Sultan Abdülhamid Han için kesin sonuç almayı hedeflediği iki isimdir.Mustafa ve Ekibi Sultan’ın planlarını uygularken Leyla da her zamanki gibi Yüce Meclis için iş başındadır.Farah, attıkları her adımdan haberdar olduğunu düşündüğü kişiyi Mustafa’ya söyler. Mustafa buna inanmak istemezken, Farah’ın şüphelerinin haklılığını ortaya çıkartan bir takım olaylar daha yaşarlar.Ali, Akbar Eyyam’ın peşinde, Akbar Eyyam ise Şehzade Murat ile ilgili planlarının peşinde iken ters açılar yaratacak olaylar yaşanır.Mustafa ve ekip, Sultan’ın emirlerini yerine getirirken, aynı zamanda aralarındaki köstebeği bulabilecekler midir?

@EFE UYSAL

muazzam. filinta'nın meşhur silahı gözüktü kurşunu sıktım mı adamı iki seksen uçuruyodu bu bölüm o sahneleri görücez inşallah. :Z @EFE UYSAL

Hadi bakalim yerimizi aldik önce özet sonra yeni bölümü bekliyoruz.

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak