TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Uuu şimdide filinta padre karşı karşıya! Bu bölüm dirilişin son bölümüne bin basar. [emoji23] Inanılması zor bölüm , üstelik henüz 50 dakika oldu dakikayı geç saniyede aksiyon fışkırıyor!

Vay be tüm ölen karakterlerin intikamı alındı. Muazzam sahneydi. Rıza Kocaoğlu'da gitti. Kuyrukta gitti. [emoji23] Tam 1 saat ve nefessiz izliyorum.

Adamlar yazmış be! 80 dakika oldu aksiyon hala bitmedi! Şaka gibi ama gerçek. Inanilmaz bir bölüm. Alican Yaraş gururumuzsun!

Lan olm şaka mı bu! [emoji23] dizide karakter kalmıcak inanamıyorum şehzade mehmet'te öldü!

Ya yürüyün gidin dalga geçiyorlar heralde bizle ya da bu bölüm yeni bölüm başlığı altınd veda ediyor. Böyle bi bölüm olamaz türkiyede 120 dakika saniyesi saniyesine aksiyonlu bi dizi olmamıştır filinta bir ilki gerçekleştirdi. bölüm içinde 3 önemli karakter öldü filinta vuruldu padişaha baskın yapıldı.. Anlatılmaz izlenir. Şu an kendimdemiyim emin değilim. Dehşet bi bölüm izledik yani bu bölümün haftaya özetini nasıl vericekler acaba. Sahneleri kesmeye vicdan gerekir. Kıyılmazki lan. Olayları bir çırpıda anlattılar yardırdılar. Yarın inadına inadına yükselicez 5 den aşası kesmez alırsa yuh derim.

Ya yürüyün gidin dalga geçiyorlar heralde bizle ya da bu bölüm yeni bölüm başlığı altınd veda ediyor. Böyle bi bölüm olamaz türkiyede 120 dakika saniyesi saniyesine aksiyonlu bi dizi olmamıştır filinta bir ilki gerçekleştirdi. bölüm içinde 3 önemli karakter öldü filinta vuruldu padişaha baskın yapıldı.. Anlatılmaz izlenir. Şu an kendimdemiyim emin değilim. Dehşet bi bölüm izledik yani bu bölümün haftaya özetini nasıl vericekler acaba. Sahneleri kesmeye vicdan gerekir. Kıyılmazki lan. Olayları bir çırpıda anlattılar yardırdılar. Yarın inadına inadına yükselicez 5 den aşası kesmez alırsa yuh derim.
Çok saçma Mustafanın ölümle pençeleşmesi kurtarmalıydı padişahı çok küfür ettim böyle birşey yok Padre nasıl ölü başrol herkes ölüyor dizi finale gidiyor heralde.

Abartiyosun gene :D Turkiyede bunu ilk Kurtlar Vadisi 53.bölümüyle gerceklestirmistir Filinta degil :F
Muzikleri degistirmis bu adam telif yememek icin muzikleri duymamazdan gelin :D

Bölümden birşey anlamadımda birşey yapamaması çok kötü oldu bir kere bile ateş atmedi :D
bölümden bir şey anlamadım ne ya? acaba senin gibi düşünenler varmıdır yarın yükselmezse cidden yazıklar olsun. filinta'nın karşısında güçsüz biri yok elbet zorlanıcak bu bölüm yine olaylar onun sayesinde açıklağa kavuştu. vurulduğu sahnede 1 kişi yoktu 20 yi aşkın kişi var ateş etse hepsi üstüne ateş edicek nasıl etsin. dizi inanılmaz bi kıvama geldi. yüce efendiden acayip tırsıyorum daha neler yapar neler.

bölümden bir şey anlamadım ne ya? acaba senin gibi düşünenler varmıdır yarın yükselmezse cidden yazıklar olsun. filinta'nın karşısında güçsüz biri yok elbet zorlanıcak bu bölüm yine olaylar onun sayesinde açıklağa kavuştu. vurulduğu sahnede 1 kişi yoktu 20 yi aşkın kişi var ateş etse hepsi üstüne ateş edicek nasıl etsin. dizi inanılmaz bi kıvama geldi. yüce efendiden acayip tırsıyorum daha neler yapar neler.
Tm knk kızma biran finale gidiyor diye düşündüm :F :F Padrede kolay öldü :A