Ne üşengeç insanlarsınız okuma alışkanlığımız SıfırAlfabede önce diye Mecüc olsun
Bencede gizli kalsınYecuc ve mecuc vb. Gibi dini terimleri kullanmazsak sevinirim A ile B diyin edi ile budu isim verin kedi ile köpek diyin mesela ne bileyim işte neyse.. tiyatro mu Sinema mi derseniz tabiki De tiyatro derim çünkü hata yapma payı 0 dir sinema ile dizi fark etmiyor pek çünkü ikisi de canlı değil !!
Bizim @denizz19 le olan gizli yazismalarimizi bi okusaniz tüm forum şok geçirir bizi forumdan atarsiniz !! Bu nedenle ben öyle çok fazla ortalarda görünmemeye çalışıyorum @denizz19 i de uyarıyorum Zaten biliyor da olsun ben işimi sağlama alırım..
Ben bile inanacağım gerçekten konuştuğuma o derece
TeşekkürlerAslında ilk yayınlandığı zaman okumuştum ancak yorum yapmamıştım. Sinema ve tiyatro konusunda her zaman gönlüm sinemadan yana olmuştur. Bence sinema tiyatrodan bir tık ötededir. Ancak tiyatroya da haksızlık yapılamaz
Oyum Mecüc arkadaşa
Ben bile inanacağım gerçekten konuştuğuma o derece
Bu oy kabul edilecekmi? 😱 sırf M harfi önce geliyor demek ne demek yahuAlfabede önce diye Mecüc olsun
Hayır tabikiBu oy kabul edilecekmi? 😱 sırf M harfi önce geliyor demek ne demek yahu
Taktik maktik yok bam bam bam
@ozmoturk acaba lise terk mi okumayı sevmiyor gibi .ss
Daha okumadım
Merakla bekliyorum yorumunuDaha okumadım
Okuldayım yine. Eve geç gelince okurumMerakla bekliyorum yorumunubenim 30-40 dakikamı almıştı okuyup bir karara varmamGeceyi seçtim iyi konsantre olabilmek için ama kararımı @denizz19 a açıklamadım
üst üste nekadar ders yoğunluğu var sizde böyleOkuldayım yine. Eve geç gelince okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?