eTV Fikir Cambazı - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Öyle diyorsun yani, gerçekler acıdır bazen kabul etmesi zor gelebilir seni anlıyorum dostum. :A

Ben de ben de napayım elimde değil. :A
ee yani haklısın beğenmekte. Birşey diyemem :A

Fazla da beğenip kibre düşmemeye dikkat etmek lazım. Sonu kötü çünkü o yolun, benimkisi hoş bir tat yani o kadar. :A

Bilmiyorum olabilir 170 işte ötesi berisi yok dümdüz. :A
1.80im ben :A

haha ama benle olanı gişede sıkıntı yaşamış demişlerdi.
Tek başına yaptığın basarılıymış. Benden uzak dur. Alet etme oyunlarına :A
Aynen tek başıma dev bir sahneye bedelim ben bu oyunu bozarım :A

Tiyatroyu kurallarına göre oynadığım sürece bu reyting Sönmez :F

Gözümün önünde yapma bari .ss
aaa gözden kaçmış bu :A
niye ya sen benim gözümün önünde Menesten kız ayarlamasını istemiştin bir ara :A
hatta ozamanlar bunu senle paylaşmıştım :A
hatta ozaman senin bir kutlama konundu ve sen @MEnes ten resim isteyince bende nasiplenmiştim ve ogünden sonra forumdaki yakışıklılar konusu açılınca ilk aklıma gelen isimlerden birisidir kendisi :A

başladı yeni bölüm.
Ben kaçtım :D

niye ya sen benim gözümün önünde Menesten kız ayarlamasını istemiştin bir ara :A
hatta ozaman senin bir kutlama konundu ve sen @MEnes ten resim isteyince bende nasiplenmiştim ve ogünden sonra forumdaki yakışıklılar konusu açılınca ilk aklıma gelen isimlerden birisidir kendisi :A

başladı yeni bölüm.
@denizz19 'in o yaptığını hatırlıyorum ben de heey gidi hey. Sen git kız ayarla de sonra da de ki gözümün önünde yapma bari. :A Bu arada teşekkürler efenim teveccühünüz çok şımarttınız beni. :A

Benim boyla ilgili en ufak bir durum umrumda olmadığı için önemsiz bir yerden dokundun duruma, bir etkisi olmadı yani. :A
Olur mu böyle yürürken Dalyan gibi olmak var bir de cücük gibi yürümek :A

başladı yeni bölüm.
Hiçbir şeyi de unutma :A