ee yani haklısın beğenmekte. Birşey diyememÖyle diyorsun yani, gerçekler acıdır bazen kabul etmesi zor gelebilir seni anlıyorum dostum.
Ben de ben de napayım elimde değil.![]()
ee yani haklısın beğenmekte. Birşey diyememÖyle diyorsun yani, gerçekler acıdır bazen kabul etmesi zor gelebilir seni anlıyorum dostum.
Ben de ben de napayım elimde değil.![]()
Tiyatroyu kurallarına göre oynadığım sürece bu reyting Sönmezevet ilk 2 kez çok yankı etmişim ama 3. de hala aynı laflar tekrarlanınca reytingim söndü
sıra sende![]()
Gözümün önünde yapma bari .ssee yani haklısın beğenmekte. Birşey diyemem![]()
Fazla da beğenip kibre düşmemeye dikkat etmek lazım. Sonu kötü çünkü o yolun, benimkisi hoş bir tat yani o kadar.ee yani haklısın beğenmekte. Birşey diyemem![]()
Bilmiyorum olabilir 170 işte ötesi berisi yok dümdüz.Sen benden uzun görünüyorsun aslında![]()
haha ama benle olanı gişede sıkıntı yaşamış demişlerdi.Tiyatroyu kurallarına göre oynadığım sürece bu reyting Sönmez![]()
1.80im benFazla da beğenip kibre düşmemeye dikkat etmek lazım. Sonu kötü çünkü o yolun, benimkisi hoş bir tat yani o kadar.
Bilmiyorum olabilir 170 işte ötesi berisi yok dümdüz.![]()
Aynen tek başıma dev bir sahneye bedelim ben bu oyunu bozarımhaha ama benle olanı gişede sıkıntı yaşamış demişlerdi.
Tek başına yaptığın basarılıymış. Benden uzak dur. Alet etme oyunlarına![]()
dizi başlasada izlesem.1.80im ben
Aynen tek başıma dev bir sahneye bedelim ben bu oyunu bozarım![]()
O zaman senden kısa durmam mümkün değil resimler aldatıcıdır tezini doğrulamış olduk.1.80im ben
Aynen tek başıma dev bir sahneye bedelim ben bu oyunu bozarım![]()
Aynen TV açık değil şu an özet geç bitiyor bir çay içeyimdizi başlasada izlesem.
Hasibem güldürsün beni.
içimde kötü bir his var![]()
EGO'n taze kalsın diye öyle dedim yoksa benden kısa olduğunu biliyorumO zaman senden kısa durmam mümkün değil resimler aldatıcıdır tezini doğrulamış olduk.![]()
Benim boyla ilgili en ufak bir durum umrumda olmadığı için önemsiz bir yerden dokundun duruma, bir etkisi olmadı yani.Aynen TV açık değil şu an özet geç bitiyor bir çay içeyim
EGO'n taze kalsın diye öyle dedim yoksa benden kısa olduğunu biliyorum![]()
aaa gözden kaçmış buTiyatroyu kurallarına göre oynadığım sürece bu reyting Sönmez
Gözümün önünde yapma bari .ss
@denizz19 'in o yaptığını hatırlıyorum ben de heey gidi hey. Sen git kız ayarla de sonra da de ki gözümün önünde yapma bari.aaa gözden kaçmış bu
niye ya sen benim gözümün önünde Menesten kız ayarlamasını istemiştin bir ara
hatta ozamanlar bunu senle paylaşmıştım
hatta ozaman senin bir kutlama konundu ve sen @MEnes ten resim isteyince bende nasiplenmiştim ve ogünden sonra forumdaki yakışıklılar konusu açılınca ilk aklıma gelen isimlerden birisidir kendisi
başladı yeni bölüm.
Ben kaçtım![]()
Olur mu böyle yürürken Dalyan gibi olmak var bir de cücük gibi yürümekBenim boyla ilgili en ufak bir durum umrumda olmadığı için önemsiz bir yerden dokundun duruma, bir etkisi olmadı yani.![]()
Hiçbir şeyi de unutmaaaa gözden kaçmış bu
niye ya sen benim gözümün önünde Menesten kız ayarlamasını istemiştin bir ara
hatta ozamanlar bunu senle paylaşmıştım
hatta ozaman senin bir kutlama konundu ve sen @MEnes ten resim isteyince bende nasiplenmiştim ve ogünden sonra forumdaki yakışıklılar konusu açılınca ilk aklıma gelen isimlerden birisidir kendisi
başladı yeni bölüm.
Ben kaçtım![]()
Endamını boyunla değil duruşunla da gösterirsin yeter ki o karizman albenin olsun.Olur mu böyle yürürken Dalyan gibi olmak var bir de cücük gibi yürümek
Hiçbir şeyi de unutma![]()
I ıh olmaz öyle boyun gözükmez kiEndamını boyunla değil duruşunla da gösterirsin yeter ki o karizman albenin olsun.![]()
Gözükür gözükür görmesini bilmek mesele. Görmesini bilen tüm detayları fark eder zaten.I ıh olmaz öyle boyun gözükmez ki![]()
Tüm detaylardan kastın nedirGözükür gözükür görmesini bilmek mesele. Görmesini bilen tüm detayları fark eder zaten.![]()
Çoğu şey detaylarda gizlidir bundan bahsediyorum. Boy da önemsiz bir detaydır.Tüm detaylardan kastın nedir![]()
İşlevi önemli tabi haklısın sen deÇoğu şey detaylarda gizlidir bundan bahsediyorum. Boy da önemsiz bir detaydır.![]()
İşlev mişlev yeter la iyice boş yaptık.İşlevi önemli tabi haklısın sen de![]()
Karışsın ne olacakİşlev mişlev yeter la iyice boş yaptık.Ortalık karışmadan dağılalım artık.
![]()