@mesmeso61 da karadenizli en azından yabancıya gitmedi cnm
Aaa odamı karadenizliydi bilmiyordum bak bunu ama güzel atıştınız ya
@mesmeso61 da karadenizli en azından yabancıya gitmedi cnm
geçen yıl aynı stadta maç izlemiştik trabzon beşiktaşın @mesmeso61Aaa odamı karadenizliydi bilmiyordum bak bunu ama güzel atıştınız ya
Köküne kadar KaradenizliyimAaa odamı karadenizliydi bilmiyordum bak bunu ama güzel atıştınız ya
Köküne kadar Karadenizliyim
sana küstümReytingler yarın akşama doğru açıklanacak biraz daha zamanın vardı aslında.
Tebrikler @mesmeso61 @Çiğdem- senide tebrik ediyorum bebeğim hiç oy alamamakta büyük başarı Kız bari özelden falan çaktırmadan söyleseydin sana verirdik oyumuzuBu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.
Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız
Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer
Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun
Özelden oy istemek yasakTebrikler @mesmeso61 @Çiğdem- senide tebrik ediyorum bebeğim hiç oy alamamakta büyük başarı Kız bari özelden falan çaktırmadan söyleseydin sana verirdik oyumuzu
Hhaha yok cnm benim babam eski muhtar biz hakkımızla yaparız herşeyiTebrikler @mesmeso61 @Çiğdem- senide tebrik ediyorum bebeğim hiç oy alamamakta büyük başarı Kız bari özelden falan çaktırmadan söyleseydin sana verirdik oyumuzu
Hahahahah olsun zaten sen gönlümüzün kazananısınHhaha yok cnm benim babam eski muhtar biz hakkımızla yaparız herşeyi
Sağol cnm ms de artı puanlar kazanıyorsunHahahahah olsun zaten sen gönlümüzün kazananısın
Muhteşem bir başarı hikayesi @Çiğdem- 0 oyBu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.
Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız
Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer
Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun
Yeni bir tarihi çığır açtıMuhteşem bir başarı hikayesi @Çiğdem- 0 oy
Benim Büdü'yü de yerden yere vurmuşlardı ama 5 6 oy almıştım en azından, bu çok farklı bir boyut