Zaten her yazıya farklı bir renk ayarı yapmak bile yeteri kadar yoruyor bir de kesmeyle uğraşırsam çok uğraşırımKonuşmaların bazı yerlerini çaktırmadan kesebilirsin![]()
Zaten her yazıya farklı bir renk ayarı yapmak bile yeteri kadar yoruyor bir de kesmeyle uğraşırsam çok uğraşırımKonuşmaların bazı yerlerini çaktırmadan kesebilirsin![]()
Sen bilirsin tabi benimki sadece yılanca bir öneriydi.Zaten her yazıya farklı bir renk ayarı yapmak bile yeteri kadar yoruyor bir de kesmeyle uğraşırsam çok uğraşırımBu arada iki yarışmacı da kelimelerin birçoğunu yanlış yazmıştı hepsini düzenledim bu hafta bayağı zordu
![]()
Ben gidene kadar programı bitireceğim zaten o yüzden devam edemeyecekSen bilirsin tabi benimki sadece yılanca bir öneriydi.Bu arada sen gidince program devam edecek mi ?
İyi bari kurtuldukBen gidene kadar programı bitireceğim zaten o yüzden devam edemeyecek![]()
bölüm harika başladıTamam izle çok beğeneceksin afiyet olsun
@MasacRE- her yarışmaya destek gösteriyorsun ama bana hiç göstermedin alacağın olsun![]()
Kanal bile reklam vermiyorbölüm harika başladı
oh Fikri iyi yere kapak attı, ekmek elden su gölden
şu youtube ikide bir reklam koymasa olmaz, hele bide 18 saniye yapılıp izlemek zorunda bırakmalari ayrı işkence 😡
tebrikler @mesmeso61Bu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.
Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız
Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer
Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun![]()
Ne düşünüyorsun neden böyle oldu senin o yazılarını düzeltene kadar akla karayı seçtim
Tebrikler.Bu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.
Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız
Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer
Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun![]()
Teselli ikramiyesi verelim Çiğdem Hanıma
Reytingler yarın akşama doğru açıklanacak biraz daha zamanın vardı aslında.Teselli ikramiyesi verelim Çiğdem Hanıma![]()
Sana demiştim bir de kuşkulu davranıyordunOdak noktası "konuşma" olan bir şeyde @Çiğdem- mi yendim ben?![]()
Bu şimdi mi söylenir .ssReytingler yarın akşama doğru açıklanacak biraz daha zamanın vardı aslında.![]()
Sağlık olsun ya önemli değil. Gerçi 1000 hiti de geçemedi ama gelecek bölüme daha çok yoğunlaşırsın artık.Sana demiştim bir de kuşkulu davranıyordun
Bu şimdi mi söylenir .ss
Odak noktası "konuşma" olan bir şeyde @Çiğdem- mi yendim ben?![]()
aynı sonuca varan şeylerde zor birşeyi savundam kendi performansımdan bende memnunum mesmesoda iyi yarıştı zor bir konuyu iyi hallettik
aynı sonuca varan şeylerde zor birşeyi savundam kendi performansımdan bende memnunum mesmesoda iyi yarıştı zor bir konuyu iyi hallettik![]()
Bu hafta elimden geleni yaptım üyeler destek vermezse benim de elimden bu kadar gelir yaniSağlık olsun ya önemli değil. Gerçi 1000 hiti de geçemedi ama gelecek bölüme daha çok yoğunlaşırsın artık.![]()