eTV Fikir Cambazı - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Konuşmaların bazı yerlerini çaktırmadan kesebilirsin :A
Zaten her yazıya farklı bir renk ayarı yapmak bile yeteri kadar yoruyor bir de kesmeyle uğraşırsam çok uğraşırım :D Bu arada iki yarışmacı da kelimelerin birçoğunu yanlış yazmıştı hepsini düzenledim bu hafta bayağı zordu :A

Zaten her yazıya farklı bir renk ayarı yapmak bile yeteri kadar yoruyor bir de kesmeyle uğraşırsam çok uğraşırım :D Bu arada iki yarışmacı da kelimelerin birçoğunu yanlış yazmıştı hepsini düzenledim bu hafta bayağı zordu :A
Sen bilirsin tabi benimki sadece yılanca bir öneriydi. :A Bu arada sen gidince program devam edecek mi ?

Tamam izle çok beğeneceksin afiyet olsun :D

@MasacRE- her yarışmaya destek gösteriyorsun ama bana hiç göstermedin alacağın olsun :T:
bölüm harika başladı :A
oh Fikri iyi yere kapak attı, ekmek elden su gölden :F
şu youtube ikide bir reklam koymasa olmaz, hele bide 18 saniye yapılıp izlemek zorunda bırakmalari ayrı işkence 😡

bölüm harika başladı :A
oh Fikri iyi yere kapak attı, ekmek elden su gölden :F
şu youtube ikide bir reklam koymasa olmaz, hele bide 18 saniye yapılıp izlemek zorunda bırakmalari ayrı işkence 😡
Kanal bile reklam vermiyor :A neyse sonuçları açıklayayım bari :D

Bu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.

Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız :F

Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer

Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun :A

Bu hafta da elimden gelen çabayı göstererek bir sürü oy toplamaya çalıştım ve toplamda yarışmacıların bir tanesinin de oy kullandığı hesaba katarak 13 kişiden oy almayı başardık.

Hakko karakterine hayat veren @Çiğdem- in aldığı oy sayısı sadece 1 oluyor onu da kendi kendine verdi saf kız :F

Gakko karakterine hayat veren @mesmeso61 ise toplamda 12 oy aldı ve ona oy verenler ise @S.G.A.T. @ozgur2113 @vadikızı @Aserat @MEnes @Dosi @Sherlock @Yakamoz-Asi @turkuazz @batuhankaralar @dreamy ve @Thequeer

Oy kullanmayan @Tolstoyevski @FaJi @Doğu @XanTier @xemrexxx @MasacRE- sizlere de teessüf ediyorum bari şimdi konuya harika atıp bir yorum yaparak destek olun :A
tebrikler @mesmeso61 :Z:Z:Z

Tebrikler. :D @mesmeso61

Sen de iyi yarıştın ama. :A @Çiğdem-

Tebrik ederim cevapların güzeldi :D @Çiğdem- kız cadı senin cevaplarında güzeldi :D
Odak noktası "konuşma" olan bir şeyde @Çiğdem- mi yendim ben? :fearscream:
Tebrikler. :D @mesmeso61

Sen de iyi yarıştın ama. :A @Çiğdem-
aynı sonuca varan şeylerde zor birşeyi savundam kendi performansımdan bende memnunum mesmesoda iyi yarıştı zor bir konuyu iyi hallettik :Z:Z:Z