eTV Fikir Cambazı - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Ben her şeyi beklerim bundan artık. Sana da hak veriyorum bu yarışanlar arasında @Doğu olacağına pek ihtimal veremedim. Onun tarzını tanırdım yani.

Hayal kırıklığını ben yaşatmamıştım heralde, oradaki mesajı kime verdiğini biliyorum ve düşüncene katılıyorum.

İyi ki size vermemişim zaten zorla okutturuyoruz insanlara yeminle taşlarlardı bizi
Bırak ya bize kıytırık bir konu buldun 2 dakikada hadi yarışın bitirin dedin yalandan uğraştırdın.
Şöyle güzel, anlamlı ve derin bir konu bulsaydın yarışmamızın kalitesi de artmış olurdu.

Canım siz kaç aylıkken doğdunuz bence gelişiminizi tamamlayamadan doğmuşsunuz siz o sebeple bir tekme de insanlık attı size
Aslında seni yine yarışmaya alabilirim haberin olsun
yani biriyle bir yarışma şansı daha sunabilirim senin gibi hırslı insanlara ihtiyacı var bu ülkenin

evet mesajım başkasınaydı

siz derken?

@Sherlock bölüm kısa oldu bence bu defa okumalısın artık
Bir de Harika at konuya malum emek var

İnsanlık gerçek sanatın değerini anlamıyorsa biz ne yapalım. Biz orda fikirler üzerinde sanat yaptık yok uzun yok bilmem ne diye bahanelere girişimişler.
Sanat sanat içindir lafını boşuna dememişler eski abilerimiz katılmamak elde değil.
Yeniden yarışma kısmına gelince bilemedim şimdi bu halk algısına karşı pek de hoşuma gitmeyebilir ama o durum gelirse konuya göre bir düşünürüz.

evet mesajım başkasınaydı

siz derken?
Doğru tahmin etmişim bu huyumu seviyorum niyeyse.
Baksana görmeden de insanların sözlerinin nereye gideceğini hissedebiliyorum.

Okudum ve attım.
Ee peki fikrini en iyi savunan kim onu söylememişsin Gakko mu Hakko mu

Tarih sizi altın harflerle yazacak foruma bence de sen bir Kader mahkumusun

Ee peki fikrini en iyi savunan kim onu söylememişsin Gakko mu Hakko mu

Tarih sizi altın harflerle yazacak foruma bence de sen bir Kader mahkumusun
Neyse fazla da şaapmak istemiyorum konuşursam insalara dokunacak şeyler söyleyebilirim lafımı sakınmam bilirsin.
Bu yüzden susma hakkımı kullanıyorum.

Son düzenleme: