eTV Fikir Cambazı - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

Kanka zaten bu son turdu artık sizlerle final turlarına gideceğiz. 8 kişi yarışacağız yani. :D
Aa ne diyon sen be :O bu yarışanlardan biri belki @FaJi dir ama @Doğu olması imkansız.
Sen laf ustası @Doğu olmadan nasıl bir üst tura cıkarsın?
Yoksa herşey @Tolstoyevski parlatıp finale kadar taşıma oyunumu?
Benle ve @MEnes in tezi doğrumu?:O

Bak tabi yorumlara kim kime oy vermiş gör :A bu yarışmacılar neyse ki kısa kısa cevaplar verdiler işim rahattı :A
gördüklerden pek memnun kalmadım ama.
Kimler üst tura çıktı pek hatırlamıyorum ama @S.G.A.T. ve @Tolstoyevski şuan en güclüleri gibi.
@XanTier ve @MEnes hayal kırıklıklari yaşatmıştı :T:

Bilmem belki de bu dediğin iki ismi de bir daha ki tur kapıştırırız ne dersiniz @Doğu @FaJi :A
yani onlar yarışmadımı diyorsun :O @FaJi demi yok? :O

gördüklerden pek memnun kalmadım ama.
Kimler üst tura çıktı pek hatırlamıyorum ama @S.G.A.T. ve @Tolstoyevski şuan en güclüleri gibi.
@XanTier ve @MEnes hayal kırıklıklari yaşatmıştı :T:

yani onlar yarışmadımı diyorsun :O @FaJi demi yok? :O
Boşuna ağzımdan laf almaya çalışma isimlerini hem değiştiriyorum hem de yazıları öyle bir düzenliyorum ki anlaşılmayacak hale getiriyorum :A

Boşuna ağzımdan laf almaya çalışma isimlerini hem değiştiriyorum hem de yazıları öyle bir düzenliyorum ki anlaşılmayacak hale getiriyorum :A
ha yani belki onlar aslında bu turda kapışmışta olabilir? Ama ben @Doğu nun olduğunu sanmıyorum yoksa cidden hayal kırıklığı yaşarım.
Bir önceki turda Tols Ve Menes'i doğru tahmin etmiştim.
Neyse göreceğiz bakalım.

ha yani belki onlar aslında bu turda kapışmışta olabilir? Ama ben @Doğu nun olduğunu sanmıyorum yoksa cidden hayal kırıklığı yaşarım.
Bir önceki turda Tols Ve Menes'i doğru tahmin etmiştim.
Neyse göreceğiz bakalım.
O zaman bu şarkı benden sana gelsin :A dinle ve yorumunu yap :D

@Yasin93 hoş geldin sen de okumak istersin diye düşündüm :)

top10 da listeme koyarak vermiştim cevapta bence sen hiç girme bu konuya
yada dur şöyle dersem anlarsın:
"Sonra dinleyince yorumlarım" :A
Olsun senin bana çaktırmadan dinlemen ve vayy çok iyiymiş gerçekten deyip gururumu okşaman lazımdı seçimlerine hayranım demen lazımdı ama nerdee :F

Olsun senin bana çaktırmadan dinlemen ve vayy çok iyiymiş gerçekten deyip gururumu okşaman lazımdı seçimlerine hayranım demen lazımdı ama nerdee :F
O o O yine egosunu tatmin etme çabaları :A
yaw zaten sana bir çok konuda hayranım neyin doymamazlığı bu :A

Aa sahi bendim konuk dimi :F unutmuşum :A bakalım ne soracaklar bana hepsine layıkıyla cevap vereceğim :A
nasıl yani canlı yayınmı?
Ben sana önden sorup cevapladın sandım.
Beni itiraf konusuna etiketlemiyorlar. En son @xemrexxx etiketlemişti :A
benim sarj bitmek üzere. bir çok bildirim havada kaldı ama herzamanki gibi @xemrexxx nin bildirimlerini es geçmedim iyiki.
Haydi görüşürüz Deniz'im. Akşam gelmeye çalışırım ama zor gibi görünüyor. Bakalım :)
Başın sıkışırsa bana nasıl ulaşacağını biliyorsun :A

nasıl yani canlı yayınmı?
Ben sana önden sorup cevapladın sandım.
Beni itiraf konusuna etiketlemiyorlar. En son @xemrexxx etiketlemişti :A
benim sarj bitmek üzere. bir çok bildirim havada kaldı ama herzamanki gibi @xemrexxx nin bildirimlerini es geçmedim iyiki.
Haydi görüşürüz Deniz'im. Akşam gelmeye çalışırım ama zor gibi görünüyor. Bakalım :)
Başın sıkışırsa bana nasıl ulaşacağını biliyorsun :A
Aynen sorular sorulmadı bana akşama sorulur herhalde :D tamam görüşürüz 100 mesaja tamamlayamadın ama olsun :F

Aynen sorular sorulmadı bana akşama sorulur herhalde :D tamam görüşürüz 100 mesaja tamamlayamadın ama olsun :F
ay dur tam çıktım reyting paylaşılmış.
Dün geceden kendimi o konuya yorum yapmaya hazırlamıştım
onuda haledip çıkayım :A