Miktara nasıl karar vereyim kurada ne çıkarsa
Miktara nasıl karar vereyim kurada ne çıkarsa
500 bin yerine düşük yap istersen demek istedim ama neyse normal zamanlar gibi olsunMiktara nasıl karar vereyim kurada ne çıkarsa
Onları sen yap boss500 bin yerine düşük yap istersen demek istedim ama neyse normal zamanlar gibi olsun
Kutu açan listesinde bazı isimleri çıkar
Tamam sen 15 numaraya devamAslaaaa
Belki ünlü getirirdinOnları sen yap boss
Fazla olsa ne yapacaksın be?Senin dilin fazla olmaya başladı
Mesajını alıntıladım ama görmedin. Saat 10 gibi başlayın ancak müsait oluyorum. Yoksa olamam yarışma esnasında...
Aynen görmedim. Olmadı yarına 2 part yaparız ama aynı gün.Fazla olsa ne yapacaksın be?
------
Mesajını alıntıladım ama görmedin. Saat 10 gibi başlayın ancak müsait oluyorum. Yoksa olamam yarışma esnasında...
Kaçırmak istemiyorum...Aynen görmedim. Olmadı yarına 2 part yaparız ama aynı gün.
21.00 başlarız. Ben 1 buçuk saat yarışırım. Kalanı geceye? @Tolstoyevski @xdragxx
Foto şov yapacağım… @DosiKaçırmak istemiyorum...
Zaten geçen haftayı full kaçırdım.
Yarısına bakarsın?Kaçırmak istemiyorum...
Evet başta öyle sanmıştım ama sonra sana hak verdimBak bak nasılsa itiraf ediyor @AteşBöceği iftira attığımı sanmıştı
Sen olmasanda olurKaçırmak istemiyorum...
Testereyle kesecemFazla olsa ne yapacaksın be?
------
Kanala laf atan kişi yi mi etiket ettin
Sorma, kaç gündür çok az mesaj yazdım. Telafi ederim bugünBugün bu @Dosi ve @Tolstoyevski 'nin cenesi cok düsük olacak, yandik. o yüzden uyuyorlar zaten suan. Aksama suan 8 sayfa olan konu kim bilir hangi rekorlari kiracak.
Kanala laf atan kişi yi mi etiket ettin
Kanala girişi dahi yasak onun. Çok güçlü ajanlar aldım kanala. Koruyorlar
------
Sorma, kaç gündür çok az mesaj yazdım. Telafi ederim bugün
15 dakika uyuyabildim sonra alarm çaldı ilginç bir şekilde hiç yorgunluk yokOfff offf, yandik ki ne yandik o zaman.
Sen hangi ara uyudun ve uyandin yine. 😱 ben forumdan cikamadim daha.
15 dakika uyuyabildim sonra alarm çaldı ilginç bir şekilde hiç yorgunluk yok
Dayım da 2 saate çıkar gibi. Ya yarım saat sonra uyumayı denerim. Yada onu yolcu edip ev en az 6 saat sadece bana ait olacak
6 saatlik zaman diliminde illaki uyurum dayım kahvaltı isterse daha da iyi uyurumHemen de uyku planlari yaparmis. 😱
Sen uykunu al, buralarda aksam/gece yorulursun sonra.
6 saatlik zaman diliminde illaki uyurum dayım kahvaltı isterse daha da iyi uyurum
Uykuyu bile planlıyorum
Bu geceden itibaren 00.30 - 07 gibi bir uyku düzeni oturtmayı planlıyorum (Gerçi haftanın en az 3 günü zaten böyleyim) en fazla yarım saat rötar yapma lüksüm var iş hayatı eli kulağında ve düzen şart...
Geçen ikilem buydu bir iş ararken iki iş arasında kaldım yani birinden birini seçme durumuBir baslayamadin sende bu is hayatina. Basla artik. Düzen iyidir.