@MEnes yine zeytin diyor bunlar...
Ne yapayım Aykut hocam saldırmamı ister misin...
@MEnes yine zeytin diyor bunlar...
Ne yapayım Aykut hocam saldırmamı ister misin...
Sorun yok hocam çok abartmadılarNe yapayım Aykut hocam saldırmamı ister misin...Zaten bu sıralar insan gömmeye yer arıyorum direk yok ederim... İsim ver yeter...
İyi madem hocam, sen öyle diyorsan sorun yoktur...Sorun yok hocam çok abartmadılar
Aykut'u yok etNe yapayım Aykut hocam saldırmamı ister misin...Zaten bu sıralar insan gömmeye yer arıyorum direk yok ederim... İsim ver yeter...
Yok bizim seviyeli bir arkadaşlığımız var birbirimizi yok etmeyizAykut'u yok et
O kadar para bende olsa hayat dolu olurum..En iyisini yapıyor...
O kadar para bende olsa eve girmezdim..O kadar para bende olsa hayat dolu olurum..
Belki girmiyordur..O kadar para bende olsa eve girmezdim..
00.00 sonrası bulaşmam artık tamam (bizim saat ile)Yok bizim seviyeli bir arkadaşlığımız var birbirimizi yok etmeyiz
Yaav dosi felek vurmuş bana bir de sen vurmaya çalışıyon
Yarın konuya uğrayıp seçilmeyen 1-50 arası bir kutu al git. Veda hediyemizİyi ya da kötü kendi adıma emeğe her zaman saygı duyarım 5 (çok iyi) diyorum
Sen ordan bi 23 numara sar bana @Dosi toşkom anlarsın yaYarın konuya uğrayıp seçilmeyen 1-50 arası bir kutu al git. Veda hediyemizne çıkarsa bahtına
Yarın zamanı gelince talep et
Hain katı kuralcı @Dosi toşko ne olacak görüyosun de mi @TolstoyevskiYarın zamanı gelince talep etbelki başkası kapar önceher kutuda bir hediye +para
Herkes kendi kutu numarasını seçecekse zaten kalır sana
İyi bi rakam kazanırsam ıban numaramı atarım sanaHerkes kendi kutu numarasını seçecekse zaten kalır sana30 üstüne alalım iyi hediyeleri
Kutu açan olunca vermiştiniz zaten. Saniyede aktarırızİyi bi rakam kazanırsam ıban numaramı atarım sana
Hamarat seni neler yapabiliyorsun bakalım?Ben evde tekim ben bu kadar dışardan sipariş vermiyorum be
Senin klavyede kimbilir neler var?Oooooo bu nedir yaErkek dediğin böyle klavye yağlanırmış falan takmayacak bu kadar o klavyeden susam bile çıkacak...
Yoldaşım Ve kütük dostum herzaman gerekeni yapar.Bugün hainlik havanda gibisin bilemedim
Ahahahaha yooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?