Benim fikrimVaay güzel format.
Ben biraz temizlik takıntılısıyım o konularda ama öyle deli dudu kadar da değil tabii, telefonu filan ayda yılda bir temizliyorumdur mesela @DosiOooooo bu nedir ya Erkek dediğin böyle klavye yağlanırmış falan takmayacak bu kadar o klavyeden susam bile çıkacak...
Telefonla klavyenin farkı ne o zamanBen biraz temizlik takıntısıyım o konularda ama öyle deli dudu kadar da değil tabii, telefonu filan ayda yılda bir temizliyorumdur mesela @Dosi
Telefonun ekranında koruyucu var ve kolay temizleniyor, ama klavye tuşları öyle miGüzel bir kutu daha söyleyin de teklif öncesi 1 mavi daha açalım benim aklıma hiç kutu gelmiyor
@Özgür bu kez sen öner istiyorsan
------
Telefonla klavyenin farkı ne o zaman
Ben ve @Tolstoyevski ve sen sunucular olarak duruyoruz daha tablodaGüzel bir kutu daha söyleyin de teklif öncesi 1 mavi daha açalım benim aklıma hiç kutu gelmiyor
------
Seni açmayacağım hiç boşuna şey etmeBen ve @Tolstoyevski ve sen sunucular olarak duruyoruz daha tabloda
Açtık onu @Tolstoyevski ilk mesajda da edit edersin2 diyorum bennn
11 uğurlu sayım demiştim bu sefer uğur getirir belki. 11 olsun.Güzel bir kutu daha söyleyin de teklif öncesi 1 mavi daha açalım benim aklıma hiç kutu gelmiyor
------
Siz ne diyorsunuz 11'e arkadaşlar benim için de uygundur @slhttnmtl fazla yakmaz11 uğurlu sayım demiştim bu sefer uğur getirir belki. 11 olsun.
Seni açmayacağım hiç boşuna şey etme
------
Açtık onu @Tolstoyevski ilk mesajda da edit edersin
Başka sayı söyle
Sonra laf etmek yok. Herşey kutuyu görmeden önceydiSeni açmayacağım hiç boşuna şey etme
Ok okSonra laf etmek yok. Herşey kutuyu görmeden önceydi
Hem ortak karara bakarız. Neyse ilk lafımın arkasındayım zaten. Kırmızı
Ok
18 desem nasıl olur acabaSeni açmayacağım hiç boşuna şey etme
------
Açtık onu @Tolstoyevski ilk mesajda da edit edersin
Başka sayı söyle
Daha değil. Sen git lahmacun ye11'İ Mİ açıyoruz @Dosi
Merak etme arkadaşlar 7'de kırmızı var son 2'ye bırakıyoruz @Özgür @Angelica @Cervantes @Turkuazz @BARON男爵Hem ortak karara bakarız. Neyse ilk lafımın arkasındayım zaten. Kırmızı