Benim fikrimVaay güzel format.![]()
Ben biraz temizlik takıntılısıyım o konularda ama öyle deli dudu kadar da değil tabii, telefonu filan ayda yılda bir temizliyorumdur meselaOooooo bu nedir yaErkek dediğin böyle klavye yağlanırmış falan takmayacak bu kadar o klavyeden susam bile çıkacak...
Telefonla klavyenin farkı ne o zamanBen biraz temizlik takıntısıyım o konularda ama öyle deli dudu kadar da değil tabii, telefonu filan ayda yılda bir temizliyorumdur mesela@Dosi
Telefonun ekranında koruyucu var ve kolay temizleniyor, ama klavye tuşları öyle miGüzel bir kutu daha söyleyin de teklif öncesi 1 mavi daha açalım benim aklıma hiç kutu gelmiyor
@Özgür bu kez sen öner istiyorsan
------
Telefonla klavyenin farkı ne o zaman![]()
Ben ve @Tolstoyevski ve sen sunucular olarak duruyoruz daha tablodaGüzel bir kutu daha söyleyin de teklif öncesi 1 mavi daha açalım benim aklıma hiç kutu gelmiyor
------
Seni açmayacağım hiç boşuna şey etmeBen ve @Tolstoyevski ve sen sunucular olarak duruyoruz daha tabloda![]()
Açtık onu @Tolstoyevski ilk mesajda da edit edersin2 diyorum bennn![]()
11 uğurlu sayım demiştim bu sefer uğur getirir belki.Güzel bir kutu daha söyleyin de teklif öncesi 1 mavi daha açalım benim aklıma hiç kutu gelmiyor
------
Siz ne diyorsunuz 11'e arkadaşlar benim için de uygundur @slhttnmtl fazla yakmaz11 uğurlu sayım demiştim bu sefer uğur getirir belki.11 olsun.
![]()
Seni açmayacağım hiç boşuna şey etme
------
Açtık onu @Tolstoyevski ilk mesajda da edit edersin
Başka sayı söyle![]()
Sonra laf etmek yok. Herşey kutuyu görmeden önceydiSeni açmayacağım hiç boşuna şey etme![]()
Ok okSonra laf etmek yok. Herşey kutuyu görmeden önceydi![]()
Hem ortak karara bakarız. Neyse ilk lafımın arkasındayım zaten. Kırmızı
Ok
18 desem nasıl olur acabaSeni açmayacağım hiç boşuna şey etme
------
Açtık onu @Tolstoyevski ilk mesajda da edit edersin
Başka sayı söyle![]()
Daha değil. Sen git lahmacun ye11'İ Mİ açıyoruz@Dosi
Merak etme arkadaşlar 7'de kırmızı var son 2'ye bırakıyoruz @Özgür @Angelica @Cervantes @Turkuazz @BARON男爵Hem ortak karara bakarız. Neyse ilk lafımın arkasındayım zaten. Kırmızı![]()