Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Demek ki yine kırmızı seni son 2'ye bırakacamŞu yarışmada ilk kutu numaram 1di ve kırmızı açmıştım. @BARON男爵 yarışırken kırmızı hissediyorum demiştim ama dinlemedi ve 7 numara sahibiydim kırmızı çıktı. Bu gecede 7 numara ve yine kırmızı hissettim. Bakalım 3'te 3 olacak mı@Gerekli24 @Cervantes
Hiç bilememDemek ki yine kırmızı seni son 2'ye bırakacam
İsterse 1 TL olsun umrumda değilHiç bilememben o mesajı kura çekilmeden önce söyledim. Daha da bakmadım@Tolstoyevski çekti ilk kez kura. Bunuda aklınızda bulundurun. Siz kutu seçin ben sonra bakacağım değerlere. Sonrada 🤐 olacağım
En az 4 kişi ortak kutuyu desin. Saymayız
En son 2 TL aldık zaten :/İsterse 1 TL olsun umrumda değil
4 kişi hiçbir zaman olmayacak belki konudaEn az 4 kişi ortak kutuyu desin. Saymayız
------
En son 2 TL aldık zaten :/
3 olsun tamam4 kişi hiçbir zaman olmayacak belki konuda
Ne 4'ü 20'yi alalım
O açma işine girdi. Seçme değilNe 4'ü 20'yi alalım
Hmm düşüneyim
20 'yi almadık mi zaten ?Ne 4'ü 20'yi alalım
Sunucu yok ki ortada nasıl alıyoruz20 'yi almadık mi zaten ?Ben açmak için 4 demiştim .
@xdragxxEvet şimdi baktım değerlerebakalım kaç TL var düşündüğünüz kutularda
Cervantes'le birlikte 20'yi alıyoruz kutu olarak son kararımızBaşlayalım o halde@xdragxx
Öyleyse kendinizi tanıtın ve ilk kutuyu söyleyin yavaştan aklınızdan ne geçiyor ilk açılacak kutuCervantes'le birlikte 20'yi alıyoruz kutu olarak son kararımız
Bak sen olmadan ellerine , yüzlerine bulaştırdılar 2 dakikada .Sunucu yok ki ortada nasıl alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?