Güldür GüldürAyağını denk al burda benim lafım geçer
------
Yükseklerden uçtum ama olacağı o bu gidişle.Şansına 1.000 TL + kahve fincanı denk gelir
Umarım yüksek paraya yüksek hediye denk gelmez
Güldür GüldürAyağını denk al burda benim lafım geçer
Yükseklerden uçtum ama olacağı o bu gidişle.Şansına 1.000 TL + kahve fincanı denk gelir
Umarım yüksek paraya yüksek hediye denk gelmez
@Dosi burada temizlik odası fln varsa alın bunu götürün oraya kendi çalıo kendi oynuoGüldür Güldür
1 diye sabitleme kendini bakalım. Tüyo vermem hiçGüldür Güldür
------
Yükseklerden uçtum ama olacağı o bu gidişle.
Bu bir tehdit mi@Maskeli Fedai çok oldun sen!!!
@xdragxx @TolstoyevskiBu akşam ortak yarışacak isimler (Ben ve Tolstoyevski'de eski kutu açanlar olarak yerimizi aldık. Henüz kura çekilmedi. Ben de kırmızı hissediyorum )
1-Cervantes
2-serhatt
3- Aserat
4- Ateşböceği
5- Tolstoyevski
6-Angelica
7- Dosi
8-bazinga
9- Özgür
10- Yakamoz-Asi
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14- emreemreu
15- Maskeli Fedai
16- EmreCan
17- xdragxx
18- The_Erinch
19- Mircan Saye
20- Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- turkuazz
23- Zeyno
24- BARON男爵
------
@Turkuazz sen 22 numara, @Aserat sen 3 numara @xdragxx sen de batuhankaralar'ın kutusu 17 numaraya sahipsin uzun zamandır konuya uğramayan isimleri çıkardım
Bana bakma ben bugün sadece yarışmacıyım...
Etiket işini hallet o halde başlayalım ben biraz mobildeyim şu an kargo bekliyorum da pc ye geçemiyorum o yüzden
Mesajımı oku dedim. Hissettiğim değer ve sana verilen kutu numarasıBana bakma ben bugün sadece yarışmacıyım...
Önce kutu seçelim de ben 17'yi seçelim diyorum Batuhankaralar'da büyük vardır diyecektim ki 17'yi bana vermişler4 numara son kararım . Açalım gitsin .
Etikete gerek yok. Herkese duyurusu yapmıştıkEtiket işini hallet o halde başlayalım ben biraz mobildeyim şu an kargo bekliyorum da pc ye geçemiyorum o yüzden
Hee gözümden kaçmış şimdi farkettim 17 numarayı severim bir ara PvH zamanı favori numaramdıMesajımı oku dedim. Hissettiğim değer ve sana verilen kutu numarası
Bence öyle yapacağınıza direk sonlara mu bıraksanız kutu seçmeden?Önce kutu seçelim de ben 17'yi seçelim diyorum Batuhankaralar'da büyük vardır diyecektim ki 17'yi bana vermişler
Yok yok olmaz öyle seçelim kutuBence öyle yapacağınıza direk sonlara mu bıraksanız kutu seçmeden?
Gerekli 'yi de seçebiliriz , kesin büyük vardır .Önce kutu seçelim de ben 17'yi seçelim diyorum Batuhankaralar'da büyük vardır diyecektim ki 17'yi bana vermişler
Güvenlik atın şunu dışarı!!!!Gerekli 'yi de seçebiliriz , kesin büyük vardır .
Aynen onu seçelimGerekli 'yi de seçebiliriz , kesin büyük vardır .
Şu yarışmada ilk kutu numaram 1di ve kırmızı açmıştım. @BARON男爵 yarışırken kırmızı hissediyorum demiştim ama dinlemedi ve 7 numara sahibiydim kırmızı çıktı. Bu gecede 7 numara ve yine kırmızı hissettim. Bakalım 3'te 3 olacak mı @Gerekli24 @CervantesHee gözümden kaçmış şimdi farkettim 17 numarayı severim bir ara PvH zamanı favori numaramdı