Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Demek ki yine kırmızı seni son 2'ye bırakacamŞu yarışmada ilk kutu numaram 1di ve kırmızı açmıştım. @BARON男爵 yarışırken kırmızı hissediyorum demiştim ama dinlemedi ve 7 numara sahibiydim kırmızı çıktı. Bu gecede 7 numara ve yine kırmızı hissettim. Bakalım 3'te 3 olacak mı@Gerekli24 @Cervantes
Hiç bilememDemek ki yine kırmızı seni son 2'ye bırakacam![]()
İsterse 1 TL olsun umrumda değilHiç bilememben o mesajı kura çekilmeden önce söyledim. Daha da bakmadım
@Tolstoyevski çekti ilk kez kura. Bunuda aklınızda bulundurun. Siz kutu seçin ben sonra bakacağım değerlere. Sonrada 🤐 olacağım
![]()
En az 4 kişi ortak kutuyu desin. Saymayız
En son 2 TL aldık zaten :/İsterse 1 TL olsun umrumda değil![]()
4 kişi hiçbir zaman olmayacak belki konudaEn az 4 kişi ortak kutuyu desin. Saymayız
------
En son 2 TL aldık zaten :/
3 olsun tamam4 kişi hiçbir zaman olmayacak belki konuda![]()
Ne 4'ü 20'yi alalım
O açma işine girdi. Seçme değilNe 4'ü 20'yi alalım![]()
Hmm düşüneyim
20 'yi almadık mi zaten ?Ne 4'ü 20'yi alalım![]()
Sunucu yok ki ortada nasıl alıyoruz20 'yi almadık mi zaten ?Ben açmak için 4 demiştim .
![]()
@xdragxxEvet şimdi baktım değerlerebakalım kaç TL var düşündüğünüz kutularda
![]()
Cervantes'le birlikte 20'yi alıyoruz kutu olarak son kararımızBaşlayalım o halde@xdragxx
Öyleyse kendinizi tanıtın ve ilk kutuyu söyleyin yavaştan aklınızdan ne geçiyor ilk açılacak kutuCervantes'le birlikte 20'yi alıyoruz kutu olarak son kararımız![]()
Bak sen olmadan ellerine , yüzlerine bulaştırdılar 2 dakikada .Sunucu yok ki ortada nasıl alıyoruz![]()