Yok daha nelerGit çöplerini temizle stüdyonun
Yok daha nelerGit çöplerini temizle stüdyonun
Temizlemeli...Yok daha nelerartık şu son günlerde keyif çatıniş yok eğlenmek var
Yaktım mı bari nickimin hakkını vermeliyimÖyleyse 4 diyelim ama Ateşböceği sonuçta, adı üstünde yakmayı sever@AteşBöceği
Bu arada a101'deki kaşıkla mantısını denedimDiğer hazır mantılara göre iyi ama off da dedirtmedi demek ki yerinde yemek lazım
Artık Kayseri'ye gelip Kaşık-La 'dan yiyene kadar hazırı seni idare eder.
------
Atalarımızın ağzı çok yanmış bu yüzden ve bizi zamanında uyarmışlar ama işte dinleyen kim
Buralardayım abla .Yerinde yersen parmaklarınıda yersin Aykut
------
Sen nerelerdesin merak ettik seni instagrama bakıyorum açmamışsın sanırım hesabı yazacaktım nerdesin diye
40.000 açtınYaktım mı bari nickimin hakkını vermeliyim
Katılmak isterdim ama Kırmızı Oda varken gözüm başka bir şey görmez o yüzden kısmetse yarına artık.Bu akşam tam 20.00'da konuda olun.
Tüm yarışmacılar artı @xdragxx ortak yarışacaklar. Normal yarışma ama sizlerin ortak kararları ile kutular açılacak. Akşam konuda olanlar yarışmış olacak. Kazanılan miktarda aktif olanların olacakdetaylı bilgiyi @xdragxx yarışma zamanı tam olarak yazar.
Hafta sonuna ise benim düzenleyeceğim bir veda hediyesi bölümü olacak. Yklaşık 50 kutu (hediye + para miktarı) konuda daima olmaya gerek yok. Aktif olan, konuya uğrayıp ben şu numarayı istiyorum diyecek ve o numarada olan para+hediye kendisinin olacak. Biz ilk sayfada seçilen kutuları belirtiriz. Konuya gelenler bir numara söylemiş olur. Bazen güzel, bazen de sıradan bir hediye çıkabilir ama boş kutu yokcumartesi ve Pazar gününe dağıtabiliriz. Başlığa yazdığım an başlar kutu seçmeleri.
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf @DarkLegenD ...
Reklam arası gelsende yeterli olurKatılmak isterdim ama Kırmızı Oda varken gözüm başka bir şey görmez o yüzden kısmetse yarına artık.
Bana ne yarın ne de pazar uyuyor...Reklam arası gelsende yeterli olur
Yarın ve Pazar herkese uyar gibi zaten. Sadece konuya gelip kutu seçer, hediyeyi alıp gider
Akşama müsait değilim ama yarın kutu söylerim. Umarım güzel bir hediye kazanırım. 😊🤗Bu akşam tam 20.00'da konuda olun.
Tüm yarışmacılar artı @xdragxx ortak yarışacaklar. Normal yarışma ama sizlerin ortak kararları ile kutular açılacak. Akşam konuda olanlar yarışmış olacak. Kazanılan miktarda aktif olanların olacakdetaylı bilgiyi @xdragxx yarışma zamanı tam olarak yazar.
Hafta sonuna ise benim düzenleyeceğim bir veda hediyesi bölümü olacak. Yklaşık 50 kutu (hediye + para miktarı) konuda daima olmaya gerek yok. Aktif olan, konuya uğrayıp ben şu numarayı istiyorum diyecek ve o numarada olan para+hediye kendisinin olacak. Biz ilk sayfada seçilen kutuları belirtiriz. Konuya gelenler bir numara söylemiş olur. Bazen güzel, bazen de sıradan bir hediye çıkabilir ama boş kutu yokcumartesi ve Pazar gününe dağıtabiliriz. Başlığa yazdığım an başlar kutu seçmeleri.
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf @DarkLegenD ...
Bana ne yarın ne de pazar uyuyor...
Bu akşam tam 20.00'da konuda olun.
Hiç mı forumda olmayacaksın?Bana ne yarın ne de pazar uyuyor...
Yarın için miben şimdiden 24 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?