Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yıllardır cenneti başkaları cehennemi hep biz yaşıyoruz. Gençliğimiz yalan oldu ona yanıyorum.

Yıllardır cenneti başkaları cehennemi hep biz yaşıyoruz. Gençliğimiz yalan oldu ona yanıyorum.
Tüm dünyada böyle olsa içim yanmayacak
İşte orda yaşayan gurbetçi amcam bile çok iyi hayat yaşıyor adam burada ekonomik olarak eksideydi

Yani orada doğmuş olsak şu ankinden çok daha iyi bir hayat yaşayacaktık. En azından şu oyun konsolu kaç lira falan diye kafa yormayacaktık, yurt dışına tatile çıkalım derdi olmayacaktı, araba alabilecek miyiz sıkıntısı olmayacaktı.
Zaten günlük hayatımızda da etin kilosu kaç lira yavvv derdi olmazdı.

İrlandada et 3 Euro @xdragxx

Reactions: xdragxx
Benim amcam da öyle işte burdan giderken züğürt bir adam olarak gitti hala ilk 2-3 senesinde ailesine biz falan yardım ettik.
Sonra makas o kadar açıldı ki adam buraya geldiği zaman herhalde rahat 2-3 ev alır.
Siz akrabalarınızdan falan bahsediyorsunuz. Ben bizzat kendim direkten döndüm. Babam 80'ler civarında Almanya'yı bırakıp Türkiye'ye döndü. Halamlar orada kaldı. Buraya geldikleri, bizim evin önüne koydukları arabanın direksiyonundaki tuş sayısını sayamıyorum. Kapıları ne kadar sert kapatmak istersen iste hep aynı yavaşlıkta stabil şekilde kapanıyor.

@Maskeli Fedai @DarkLegenD tr de en sevmediğim şey hastane durumları. Sürünüyor insan. Ha doktorları gerçekten daha iyi ama diğer kısımlar bizim bura ile baya fark var. Burada en önemlisi güler yüz ve senle ilgilenmek var. Benimde çocukluğumdan beri kronik rahatsızlığım olduğu için ben sağlık açısından TR'de çok kalamam zaten ve bunuda hep derim, sabit bir gelirin varsa TR'de güzel yaşarsın yoksa ben de farkındayım fiyatların bir kaç sene öncesine kadar nekadar uçtuğunun.
Burada eşinden ayrı yaşayan ve tek çalışan bir kişi zorlanır ekonomik olarak ama tabi TR'de aynı durumda olan bir kişiden kat ve kat iyidir.

Ne diyelim, umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz ilerde. Yurt dışında yaşamanın 2 şartı vardır. En azından burada. Ya evlilik yolu, ya da işyeri sahibi olan birinin sizi talep etmesi (bu durumda evli isen ailece geliyorsunuz) tabi 4-5 sene baya bi sıkıntı yaşanır.

Amcamla beraber babam da gidecekmiş sonra Türkiye'de kalayım demiş.
Amatör futbolcuyken ikinci ligten teklif almış sonra Ankara'yı sevdiklerimi bırakamam diye futbolculuğu bırakmış.
İkimiz de babamızın hatalarını çekiyoruz demek

Benim herhangi bir hayalim yok maalesef.

Benim herhangi bir hayalim yok maalesef.
Yapma

------

Bu arada özele gitmezsen rezillik güler yüz de yok nerdeyse insanı azarlayacaklar neyseki son yıllarda pek hasta olmuyorum.

Reactions: Dosi and DarkLegenD
Yapma

------

Bu arada özele gitmezsen rezillik güler yüz de yok nerdeyse insanı azarlayacaklar neyseki son yıllarda pek hasta olmuyorum.
Yapabileceğim bir şey yok. Stüdyo daire veya 1+1, şu anki ekonomik şartla 3.000 lira maaş benim gelecekteki 2 hedefim. Öpüp başıma koyarım bunlar olursa.

Reactions: Gerekli24

Benim babam da çalışırken gidip Belçika, Hollanda görmüş. O zamanki çalıştığı kurum yollamış. Sonradan burada yaşamak daha iyi diyip düzeni buraya kurmuş. Sonra evlilik falan filan işte.
Şimdi pişman ama iş işten geçti

Babana sövdün mü