Ben sana gerçeği diyeyim mi o arabaya hiçbir zaman binemeyeceğiz.![]()
Satılık Sedan Fiyatları | Autoline Türkiye
Sedanlar ➤ 1163 teklif ✓ €3.000 başlayan fiyat ✓ Yeni ve ikinci el ✓ Güvenilir satıcılar ✓ Şu anda stokta ✓ Autoline Türkiye sitesinde satılık kaliteli ticari araçlarautoline.com.tr
3.000 euroya yani 30.000 krona aldıkları arabaya baksana1.5 asgari ücretleri şaka gibi sjklgjsklgjkljsg
Türkiye'de aynı araba 120.000 TL. Yani 40 asgari ücret.
Doğru bizim arabamız var. Renault Broadway. İsveç topraklarına adım attığı anda 1.000-2.000 euro arasında kendisine alıcı bulacak olan bir araba. 15.000'e aldık, (şimdiki fiyatı 30.000) Maaşın bazen yarısı, bazen 3'te 1'i kenara atılarak alındı.Aynen. Sende araba sahibisin @DarkLegenD @Tolstoyevski @Gerekli24
Neyse bu kadar yeter.
------
Size göre dedim![]()
Su 10 kronmuş zaten @DosiBiz yani buradaki Türkler
İsveç halkı asla birikim yapmaz. Har ay harcar ay sonu 1 kuruş bile kalmaz onlarda. Borç harç ile ay sonunu zor getirirler![]()
Allah'ım yutuptakiler gibi çıkar telefonu sohbeti bile oldu neden girdim bu konuya vallaha başıma ağrı girdi...
Gurbetçiler anca emekliliğinde gelir ülkeyeLüks mü? Eve toplam 20.000-25.000 TL girmesi gerekir adam akıllı yaşamaları için.
Yahu niye gelsinler zaten. Bana deseler Aykut yarın İsveç, Almanya, İsviçere'ye gidiyorsun. Tüm kutsallarım üzerine yemin ederim ki bir daha Türkiye'ye dönen Aykut'un tüm dünya yüzüne tükürsün.Gurbetçiler anca emekliliğinde gelir ülkeyeBaşka türlü gelmezler
![]()
Neden gelsinler bol oksijen @Maskeli FedaiGurbetçiler anca emekliliğinde gelir ülkeyeBaşka türlü gelmezler
![]()
edit: Tatiller falan da dahil.Yahu niye gelsinler zaten. Bana deseler Aykut yarın İsveç, Almanya, İsviçere'ye gidiyorsun. Tüm kutsallarım üzerine yemin ederim ki bir daha Türkiye'ye dönen Aykut'un tüm dünya yüzüne tükürsün.
Tatile de gelmez misin hocamYahu niye gelsinler zaten. Bana deseler Aykut yarın İsveç, Almanya, İsviçere'ye gidiyorsun. Tüm kutsallarım üzerine yemin ederim ki bir daha Türkiye'ye dönen Aykut'un tüm dünya yüzüne tükürsün.
Şekil 1a'da görüldüğü gibi.Gurbetçiler anca emekliliğinde gelir ülkeyeBaşka türlü gelmezler
![]()
Yukarda edit etmiştim yok gelmemTatile de gelmez misin hocam![]()
Umarım gelirsin.
Bunlara sövmek günah olmaz bence.
Yahu o yaşar Türkiye'de ne var ki birikimleri yeter![]()
Almanya'ya amcam 90'larda kaçtı borç harç yüzünden. Adam şimdi Türkiye'ye gelse krallar gibi yaşayacak mesela. Altı üstü döner ustası adam. Almanya'da müstakil evde oturuyor Almanya cennet diyor Türkiye'ye gelmiyor bile.
Ki geleceği zaman da burada kral olacak yani![]()
Zamanında arkadaşımın dayısı burdan gitti Almanya'ya şimdi Diyarbakır'da kaç tane villası var adam burda memurun doktorun yapamadığı ve yapamayacağı yatırımı yapmış. Daha neyi tartışıyoruzYahu niye gelsinler zaten. Bana deseler Aykut yarın İsveç, Almanya, İsviçere'ye gidiyorsun. Tüm kutsallarım üzerine yemin ederim ki bir daha Türkiye'ye dönen Aykut'un tüm dünya yüzüne tükürsün.
Pandemi çıkmasa İrlandadan dönmezdim Bodrum’da düğünlere gelirdim yada onlar düğün için İrlandaya gelirlerdi @Gerekli24Tatile de gelmez misin hocam![]()
Ülkede yaşayan vatandaş gidemiyor ki zaten tatile . Tatil beldelerinin yarısı turist , yarısı da bozdurduğu dövizle ülkenin ekonomisinin çok iyi olduğunu iddia eden gurbetçiler ...Tatile de gelmez misin hocam![]()
Benim amcam da öyle işte burdan giderken züğürt bir adam olarak gitti hala ilk 2-3 senesinde ailesine biz falan yardım ettik.Zamanında arkadaşımın dayısı burdan gitti Almanya'ya şimdi Diyarbakır'da kaç tane villası var adam burda memurun doktorun yapamadığı ve yapamayacağı yatırımı yapmış. Daha neyi tartışıyoruz
Norveç'te kum olmak > Türkiye'de yaşamak. Kim gitmez oralara.Bu ülkede bizi bağlayan bir şey yok ki hayat kalitemiz dahil her şey yerlerde.
Zamanında PS4 1000 liraydı almadım şimdi 4-5'in üstünde.. Alsan alamazsın aldın oyun derdi olacak birde. İki oyuna konsolun kendisini alıyorsun.
Zamanında arkadaşımın dayısı burdan gitti Almanya'ya şimdi Diyarbakır'da kaç tane villası var adam burda memurun doktorun yapamadığı ve yapamayacağı yatırımı yapmış. Daha neyi tartışıyoruz
Norveç'te kum olmak > Türkiye'de yaşamak. Kim gitmez oralara.Bu ülkede bizi bağlayan bir şey yok ki hayat kalitemiz dahil her şey yerlerde.
Zamanında PS4 1000 liraydı almadım şimdi 4-5'in üstünde.. Alsan alamazsın aldın oyun derdi olacak birde. İki oyuna konsolun kendisini alıyorsun.
Abi şu mesajları bir Türk genci yaşıyorsa bence bazılarının utanması lazım.Yukarda edit etmiştim yok gelmem
Özlediğim kişiler gelsin gelecekse tatile adım atmam adıııım. Özlem bile duymam bu ülke bize acı vermekten başka bir şey yapmadı. Hayatımız modern ülkelerin ne güzel yaşadığını görüp kıskanmakla geçiyor.
O da size yardım etsin ödeşinBenim amcam da öyle işte burdan giderken züğürt bir adam olarak gitti hala ilk 2-3 senesinde ailesine biz falan yardım ettik.
Sonra makas o kadar açıldı ki adam buraya geldiği zaman herhalde rahat 2-3 ev alır.
Yok yurt dışına gidince gelmez mısın diyorumÜlkede yaşayan vatandaş gidemiyor ki zaten tatile . Tatil beldelerinin yarısı turist , yarısı da bozdurduğu dövizle ülkenin ekonomisinin çok iyi olduğunu iddia eden gurbetçiler ...