Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

3.000 euroya yani 30.000 krona aldıkları arabaya baksana :A 1.5 asgari ücretleri şaka gibi sjklgjsklgjkljsg

Türkiye'de aynı araba 120.000 TL. Yani 40 asgari ücret.
Ben sana gerçeği diyeyim mi o arabaya hiçbir zaman binemeyeceğiz. :A

Aynen. Sende araba sahibisin @DarkLegenD @Tolstoyevski @Gerekli24

Neyse bu kadar yeter.
------

Size göre dedim :A
Doğru bizim arabamız var. Renault Broadway. İsveç topraklarına adım attığı anda 1.000-2.000 euro arasında kendisine alıcı bulacak olan bir araba. 15.000'e aldık, (şimdiki fiyatı 30.000) Maaşın bazen yarısı, bazen 3'te 1'i kenara atılarak alındı.

Gurbetçiler anca emekliliğinde gelir ülkeye :A Başka türlü gelmezler :A
Yahu niye gelsinler zaten. Bana deseler Aykut yarın İsveç, Almanya, İsviçere'ye gidiyorsun. Tüm kutsallarım üzerine yemin ederim ki bir daha Türkiye'ye dönen Aykut'un tüm dünya yüzüne tükürsün.

Tatile de gelmez misin hocam :A
Yukarda edit etmiştim yok gelmem :A
Özlediğim kişiler gelsin gelecekse tatile adım atmam adıııım. Özlem bile duymam bu ülke bize acı vermekten başka bir şey yapmadı. Hayatımız modern ülkelerin ne güzel yaşadığını görüp kıskanmakla geçiyor.

Yahu o yaşar Türkiye'de ne var ki birikimleri yeter :A
Almanya'ya amcam 90'larda kaçtı borç harç yüzünden. Adam şimdi Türkiye'ye gelse krallar gibi yaşayacak mesela. Altı üstü döner ustası adam. Almanya'da müstakil evde oturuyor Almanya cennet diyor Türkiye'ye gelmiyor bile.
Ki geleceği zaman da burada kral olacak yani :A

Yahu niye gelsinler zaten. Bana deseler Aykut yarın İsveç, Almanya, İsviçere'ye gidiyorsun. Tüm kutsallarım üzerine yemin ederim ki bir daha Türkiye'ye dönen Aykut'un tüm dünya yüzüne tükürsün.
Zamanında arkadaşımın dayısı burdan gitti Almanya'ya şimdi Diyarbakır'da kaç tane villası var adam burda memurun doktorun yapamadığı ve yapamayacağı yatırımı yapmış. Daha neyi tartışıyoruz

Norveç'te kum olmak > Türkiye'de yaşamak. Kim gitmez oralara.Bu ülkede bizi bağlayan bir şey yok ki hayat kalitemiz dahil her şey yerlerde.

Zamanında PS4 1000 liraydı almadım şimdi 4-5'in üstünde.. Alsan alamazsın aldın oyun derdi olacak birde. İki oyuna konsolun kendisini alıyorsun.

Zamanında arkadaşımın dayısı burdan gitti Almanya'ya şimdi Diyarbakır'da kaç tane villası var adam burda memurun doktorun yapamadığı ve yapamayacağı yatırımı yapmış. Daha neyi tartışıyoruz

Norveç'te kum olmak > Türkiye'de yaşamak. Kim gitmez oralara.Bu ülkede bizi bağlayan bir şey yok ki hayat kalitemiz dahil her şey yerlerde.

Zamanında PS4 1000 liraydı almadım şimdi 4-5'in üstünde.. Alsan alamazsın aldın oyun derdi olacak birde. İki oyuna konsolun kendisini alıyorsun.
Benim amcam da öyle işte burdan giderken züğürt bir adam olarak gitti hala ilk 2-3 senesinde ailesine biz falan yardım ettik.
Sonra makas o kadar açıldı ki adam buraya geldiği zaman herhalde rahat 2-3 ev alır.

Yukarda edit etmiştim yok gelmem :A
Özlediğim kişiler gelsin gelecekse tatile adım atmam adıııım. Özlem bile duymam bu ülke bize acı vermekten başka bir şey yapmadı. Hayatımız modern ülkelerin ne güzel yaşadığını görüp kıskanmakla geçiyor.
Abi şu mesajları bir Türk genci yaşıyorsa bence bazılarının utanması lazım.
------

Benim amcam da öyle işte burdan giderken züğürt bir adam olarak gitti hala ilk 2-3 senesinde ailesine biz falan yardım ettik.
Sonra makas o kadar açıldı ki adam buraya geldiği zaman herhalde rahat 2-3 ev alır.
O da size yardım etsin ödeşin :A
------

Ülkede yaşayan vatandaş gidemiyor ki zaten tatile . Tatil beldelerinin yarısı turist , yarısı da bozdurduğu dövizle ülkenin ekonomisinin çok iyi olduğunu iddia eden gurbetçiler ...
Yok yurt dışına gidince gelmez mısın diyorum :A