Harika ikili olurlar. Bitirim ikili
Harika ikili olurlar. Bitirim ikili
1.5 saat var boss sonrası eğlence zatenKaostan sıkıldım. Eğlence başlasın burada
Beni de aşırı sıktı yarışma bitsinforuma ara vereceğim ya da az girecektim bunu öne taşıyasım var. Foruma eğlenmek gülmek için geliyorum olayları da biraz o yöne çekiyorum ama cidden bunaldım artıkKaostan sıkıldım. Eğlence başlasın burada
Yönetim olarak bu tür şeylere müsaade etmeyeceğiz artık.Beni de aşırı sıktı yarışma bitsinforuma ara vereceğim ya da az girecektim bunu öne taşıyasım var. Foruma eğlenmek gülmek için geliyorum olayları da biraz o yöne çekiyorum ama cidden bunaldım artık
Kaostan sıkıldım. Eğlence başlasın burada
Şuan evde kimse yok. İyi olurdu1.5 saat var boss sonrası eğlence zaten1 haftadır zaten kendi konumuzdan çok oraya prim veriyoruz
Mlsf artık 8'de müsait olursan...Şuan evde kimse yok. İyi olurdu
Melek ablam tüm stüdyoya Kayseri mantısı yapıyormuş akşam için.İnşAllah eğlendirirz bu akşam sizi
Olayların içinde değilsin. İçinde olsan hemen kaçardın demekBeni de aşırı sıktı yarışma bitsinforuma ara vereceğim ya da az girecektim bunu öne taşıyasım var. Foruma eğlenmek gülmek için geliyorum olayları da biraz o yöne çekiyorum ama cidden bunaldım artık
Melek ablam tüm stüdyoya Kayseri mantısı yapıyormuş akşam için.
Küfürü ben ilk defa duymuş olabilirimOlayların içinde değilsin. İçinde olsan hemen kaçardın demekzamanında çok daha kötü kaoslar oldu. Baş sebep 'İtiraf Ediyoruz' programı. Başta DR sunardı sonra mrt-06 sundu. Ne zamanki Ahmed sunmaya başladı İftira arıyoruz konseptine geçti. En son ismi lazım olmayan kendi halinde takılan bir üyeye anonim küfür yayınlandı ve programın fişi çekildi. Şuan bazılarının hıncı bundan dolayı. @Cervantes
Ben gezinirken birkaç bölümüne denk geldim o formatın ve üst kısmında isimler gizlenmiş şekilde (anonim olarak) cidden ağza alınmayacak şeyler vardı. Birde bazı üyeleri alıp sohbet ettikleri de olmuş galiba o kısımlar iyiydi ancak üstte yayınlanan mesajlar cidden rahatsız ediciydi.Olayların içinde değilsin. İçinde olsan hemen kaçardın demekzamanında çok daha kötü kaoslar oldu. Baş sebep 'İtiraf Ediyoruz' programı. Başta DR sunardı sonra mrt-06 sundu. Ne zamanki Ahmed sunmaya başladı İftira arıyoruz konseptine geçti. En son ismi lazım olmayan kendi halinde takılan bir üyeye anonim küfür yayınlandı ve programın fişi çekildi. Şuan bazılarının hıncı bundan dolayı. @Cervantes
Yok artıkKüfürü ben ilk defa duymuş olabilirim
Orda aslında bir kısım gördün. Bazıları kaldırıldı. Benle alakalı olanlar yokBen gezinirken birkaç bölümüne denk geldim o formatın ve üst kısmında isimler gizlenmiş şekilde (anonim olarak) cidden ağza alınmayacak şeyler vardı. Birde bazı üyeleri alıp sohbet ettikleri de olmuş galiba o kısımlar iyiydi ancak üstte yayınlanan mesajlar cidden rahatsız ediciydi.
Ben kanalın altında toplu olarak bölümlerin olduğu bir bağlantı vardı galiba, oradan bulmuştum konuyu. Evet o listede bazı bölümler atlanmış, mesela 3 den direk 5 e geçtiği filan olmuş tam anlamamıştım o zaman.Orda aslında bir kısım gördün. Bazıları kaldırıldı. Benle alakalı olanlar yokkaldırdılar
Yok ben zaten kaçacaktım ders planı kurup kitap alacağım yakında da yavaştan kaçsak mı dedim. Yarışmanın içinde olsam niye kaçayım ayrıcaOlayların içinde değilsin. İçinde olsan hemen kaçardın demekzamanında çok daha kötü kaoslar oldu. Baş sebep 'İtiraf Ediyoruz' programı. Başta DR sunardı sonra mrt-06 sundu. Ne zamanki Ahmed sunmaya başladı İftira arıyoruz konseptine geçti. En son ismi lazım olmayan kendi halinde takılan bir üyeye anonim küfür yayınlandı ve programın fişi çekildi. Şuan bazılarının hıncı bundan dolayı. @Cervantes
Bugün yemekler Melek abladan.Evet hazırlıklar devam ediyor
Bu dediğin programı ben de biraz görmüştüm kargaşa çıkarabilecek bir şey ama dediğin ileri seviyeleri bilmiyorum. Bence kalkması iyi oldu.Ben kanalın altında toplu olarak bölümlerin olduğu bir bağlantı vardı galiba, oradan bulmuştum konuyu. Evet o listede bazı bölümler atlanmış, mesela 3 den direk 5 e geçtiği filan olmuş tam anlamamıştım o zaman.
Forumdaki eski konulara hakim olmamız için özet bir konu açılmalı bence.
İleri seviyesini ben de bilmiyorum. Sadece birkaç bölümüne göz attım.Bu dediğin programı ben de biraz görmüştüm kargaşa çıkarabilecek bir şey ama dediğin ileri seviyeleri bilmiyorum. Bence kalkması iyi oldu.
Yarışma değil olayalr dedim yani haksızlıklar sana yapılsa demek istedimYok ben zaten kaçacaktım ders planı kurup kitap alacağım yakında da yavaştan kaçsak mı dedim. Yarışmanın içinde olsam niye kaçayım ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?