Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- Final Haftası-🍒 🍒

Demek final haftası... Çok güzel geçti bölümler elinize emeğinize sağlık. Ben kendi adıma eğlendim. @Cervantes 'le söz dalaşına girmeyi özlerim kesin. Yani sonuçta forumda benim düşüncelerimi kıskanan tek insan.Onun yeri ayrı 😊😊

Umarım son yarışmacıların hepsi 500 bin ile ayrılır.Final haftasi hayırlı olsun. Canımız sunucumuz kolay gelsin @xdragxx . Yarışmacılara bol şanslar diliyorum.

Böyle bir programı kanalında yaptığı için @Dosi ye de teşekkürlerimiz sunuyorum.🤗

Demek final haftası... Çok güzel geçti bölümler elinize emeğinize sağlık. Ben kendi adıma eğlendim. @Cervantes 'le söz dalaşına girmeyi özlerim kesin. Yani sonuçta forumda benim düşüncelerimi kıskanan tek insan.Onun yeri ayrı 😊😊

Umarım son yarışmacıların hepsi 500 bin ile ayrılır.Final haftasi hayırlı olsun. Canımız sunucumuz kolay gelsin @xdragxx . Yarışmacılara bol şanslar diliyorum.

Böyle bir programı kanalında yaptığı için @Dosi ye de teşekkürlerimiz sunuyorum.🤗
Güzel sözlerin için teşekkürler arada özlediğimiz zaman arada yine yaparız bir şeyler :A

@Angelica bakalım duruma kesin bir şey yok. Özgür ya da Ateşböceği bugün, yarın müsait değiliz derlerse yapmayı düşünüyorum bir mini :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu senenin en öne çıkan yarışmacılardan bir tanesiydin sen de :A
Bugün müsait misin @Özgür ve @AteşBöceği bugün için olumsuz dönerse seni ve bir kişiyi mini VMYM'da yarıştırabilirim :A
Ben müsaitim ama arkadaşlar yarışsın, ben seyirci olarak yer alırım. :A Zaten seyirci olarak bulunurken de baya eğleniyorum, sıkıntı olmaz benim için. :A

Teşekkür ederim güzel sözlerin için. Ben de özleyeceğim seninle atışmayı. :A Artık yeni sezonda kaldığı yerden devam eder atışmalarımız. :A
------

Ben yokum bak keyfine :A
Sana hala sinirliyim. Senin yüzüne gitti benim 50.000 TL ama neyse canın sağolsun. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Çoook güzel çoook heyecanlı çooook entrikalı bir yarışmaydı taht oyunları savaş dövüş ne ararsan vardı iyi ki katılmışım iyi ki yarışmışım :Z @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx emeklerinize sağlik :Z
Yarışmayı takip ettiğin yoktu ki. :D Ben geldim diyordun, arkasına kayboluyordun üçkağıtçı seni. :A