Bazinga, masacre ve ErinçAa benim dışımda kırmızı hisseden de mi varmış😱😱😱🥺
------
Doğan yakmaz mı skljjsfklBahtım kapalı13 son kararımDoğan yakmaz
En çok yakan adam Doğan ama bugün seni yakmayacağı tutmuş kutusunda sadece 2 TL vardı
Bazinga, masacre ve ErinçAa benim dışımda kırmızı hisseden de mi varmış😱😱😱🥺
Doğan yakmaz mı skljjsfklBahtım kapalı13 son kararımDoğan yakmaz
Ne iftirası be gerçekleri duyurmak istemiyorum bunlar hep içime attıklarımSana kim inanır pis iftiracı
Vay be şansa gel, çok teşekkürler @Doğan mükemmelsin vallaBazinga, masacre ve Erinç
------
Doğan yakmaz mı skljjsfkl
En çok yakan adam Doğan ama bugün seni yakmayacağı tutmuş kutusunda sadece 2 TL vardı
Onu da kaçırdık 5 dakkayla hep burda olurdu normaldeVay be şansa gel, çok teşekkürler @Doğan mükemmelsin vallaEee @Emre Ozansoy beni yakmaya pek bi meraklı da adettendir diye bir soralım, ne hissediyormuş
Şu anda geldim
Neyse ona da ulaşmaya çalışalım o haldeOnu da kaçırdık 5 dakkayla hep burda olurdu normalde
Neler neler hissediyorsunŞu anda geldim
İyi hissediyorum ama güven olmaz banaBugün ne açacaksın bakalım bize
Hadi oradan:
Ne iftirası be gerçekleri duyurmak istemiyorum bunlar hep içime attıklarım
Kırmızı olmasını umuyorum, ama mavi var gibi.Vay be şansa gel, çok teşekkürler @Doğan mükemmelsin vallaEee @Emre Ozansoy beni yakmaya pek bi meraklı da adettendir diye bir soralım, ne hissediyormuş
Hayırdır genelde gelir 2-3 kutu söyler mavi açtırır giderdinBugün hiç modumda değilim ama @slhttnmtl isterse birkaç öneri verebilirim ilerleyen dakikalarda.
Çoktan notumu aldım onu geçelimAmasını da verdi @slhttnmtl karar senin
O da 2 gündür yok maalesef
Sen biliyorsun aslında, o olay geçen de değil dün oldu.Kutu sahipleri tek tek yazmaya başladı bakalım
------
Hayırdır genelde gelir 2-3 kutu söyler mavi açtırır giderdin
Anladım hacı sağlık olsunSen biliyorsun aslında, o olay geçen de değil dün oldu.
Aman uyduruyorsun bana mavi çıkmasını istiyorsunKırmızı olmasını umuyorum, ama mavi var gibi.
Gitmeden kendi kutunla ilgili bir öneri bari alsak o zaman.Bugün hiç modumda değilim ama @slhttnmtl isterse birkaç öneri verebilirim ilerleyen dakikalarda.
Ne zoru be, yalancısınGerçekler zoruna mı gitti
500.000'i aldı ve kutusunu da alıp gitti EmreAman uyduruyorsun bana mavi çıkmasını istiyorsun
Gitmeden kendi kutunla ilgili bir öneri bari alsak o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?