İyi kafayı yormak kötü ondan direkt son kararım deyip açayım @eskici'nin kutusunuMavi vardır diye düşünüyorum
Doğrudur doğrudur@slhttnmtl eskici'nin görüşü doğru mudur sence
Benden mi bahsediyorsunO zaman yüksek çıkar da dün söylediğine göre yüksek vermiş galiba
Acaba doğru mu?İyi kafayı yormak kötü ondan direkt son kararım deyip açayım @eskici'nin kutusunu
------
Doğrudur doğrudur
Yok sunma havamda değilim. İşlerim vardı. Bi 10-15 dakikaya konsantre olurum seyirci olarak.Bu arada belli bir süre sonra al istiyorsan sunumu. Ben sunucuyken tavrın devam edecek gibi duruyor da dışlamamış olursun kendini.
------
B
Bakalım söz artık @eskici'de
Peki kolay gelsin.Yok sunma havamda değilim. İşlerim vardı. Bi 10-15 dakikaya konsantre olurum seyirci olarak.
Doğru tabi ne sandın@slhttnmtl eskici'nin görüşü doğru mudur sence
Maalesef 1.5 saattir forumda değil
Her yerden de ifşalandık@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @eskici @bazinga @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 108250
Bende diyorum bu ne diyor
Tuttuğunu koparan bir yarışmacı demek@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @eskici @bazinga @slhttnmtl
Ekli dosyayı görüntüle 108250
Bende diyorum bu ne diyor
Tam puan verdim dedim ya inanmadın mı
24. kutu olsa istemsizce güvenirdim ama yokmuşMaalesef 1.5 saattir forumda değil
Evet tek bir fireyle gidiyoruz şu ana kadar bakalım
Bir dahakine telegram ve snapchatime de yazHer yerden de ifşalandıkCevap twitter'dan geldi onu bari söyleyeydin
Eeeehhh üzmeyecek bir değeri vardı 25.000 TL vardı kutusunda.24. kutu olsa istemsizce güvenirdim ama yokmuşO zaman 24. kutuyu açalım, @BARON男爵 da benimkini aç gitsin gibi bir şey söylemişti
Tam puan dediğini görmedim sadece puanlara bakmıyor musun falan demiştimTam puan verdim dedim ya inanmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?