Demek ki bi ben sevmedim şarkınıFinal puanı alıcam inşTövbe tövbe
![]()
------
@Gerekli24 haftaya müsait olacakmısın? %80 sıran gelir
Demek ki bi ben sevmedim şarkınıFinal puanı alıcam inşTövbe tövbe
![]()
Haftaya uygunum şimdiden saat söyleyemem ama. Döndüm yeni eveDemek ki bi ben sevmedim şarkını@Emre Ozansoy
------
@Gerekli24 haftaya müsait olacakmısın? %80 sıran gelir![]()
Bir bakarsın Pazar veya Pazartesi sıran gelirHaftaya uygunum şimdiden saat söyleyemem ama. Döndüm yeni eve![]()
Bitiyor mu cidden mosi...Bir bakarsın Pazar veya Pazartesi sıran geliraz isim kaldı yarışmayan ve 2 haftaya biter belki. Yani sıranın sana gelmesi bu yüzden yüksek
![]()
Bitiyor. Zamanı geldi ama.Bitiyor mu cidden mosi...
Benden VMYM'a gelsin...Bitiyor. Zamanı geldi ama.
Bizde okullar başladı ve okul başlarken tüm düzen değişiyor. Eylül ayında çalışma imkanımda çok yüksek.
Şu son zamanlarda umarım uygun zamanda denk gelirim. Bakalım. Belki en fazla 1 hafta uzar ama artık sona yaklaştık 😊
Aslında kendini ileriye atıp yılbaşı özel yapabilirsinBenden VMYM'a gelsin...
Haydaaaaaaaaaaaaaaa benim yarışmamı istemiyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa @Cervantes bir şey de şuna...Aslında kendini ileriye atıp yılbaşı özel yapabilirsin
Şarkıyı bilmiyorum. Dinleyelim
------
Edit: nakaratı duymuşum![]()
Mavi ile ayrılma isterimHaydaaaaaaaaaaaaaaa benim yarışmamı istemiyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa @Cervantes bir şey de şuna...
Niye şimdi yarışınca mavi oluyor kiMavi ile ayrılma isterim![]()
Yahu para ağacı olarak en düşük miktar 1.000 TL olur. Sonra 2,3,5,6, vsNe alaka benim kutum belli değil ki![]()
Bir bana bir de malum kişiye oldu sanırımNe alaka benim kutum belli değil ki
------
Yok o nadir bir şey sürekli olmaz![]()
12.Adam da açtıBir bana bir de malum kişiye oldu sanırım![]()
Gerek yok herkesle eşit yarışamYahu para ağacı olarak en düşük miktar 1.000 TL olur. Sonra 2,3,5,6, vs![]()
![]()
@12.AdamBir bana bir de malum kişiye oldu sanırım![]()
Ve Tols açtırdı12.Adam da açtı
------
Gerek yok herkesle eşit yarışam![]()
Irmakcığım 2 kutu üst üste 500 açtı bir de