Seni 4 numarada dinledi ilk 500.000i açmıştıBeni dinlemedin güvenmedin… Gördün cezanı….
------
Konualrda çok konuşuyoruz. Bulmaya üşenirim ama olduStüdyoda gergin anlar...![]()
Seni 4 numarada dinledi ilk 500.000i açmıştıBeni dinlemedin güvenmedin… Gördün cezanı….
Konualrda çok konuşuyoruz. Bulmaya üşenirim ama olduStüdyoda gergin anlar...![]()
Aynı dertten zamanında bende muzdariptimBir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştu
------
Çok konuşmuşsunuz ve arada gelsemde yine birikmiş![]()
Yakında sıra sana gelir. Kendini ayarlaOha iyi de açmışımBu arada zaman zaman burada olamayabiliyorum, kutumda hep mavi hissediyorum söyleyeyim
![]()
İlk kutuda yaptı ve hem de benim zamanımdada 4 numarada 500.000 vardı 2 kere üst üste çıkmaz deyip verdı gazı ve çıktı@Tolstoyevski yapmaz öyle şeyler.![]()
Şuna reaksiyon unutmuşumAynen böyle gülüyorum yarışmayı takip ederken.
Böyle gülüyordum ama sonra gitti 50.000 kazandı, tüm keyfim kursağımda kaldı.Yakında sıra sana gelir. Kendini ayarla
------
İlk kutuda yaptı ve hem de benim zamanımdada 4 numarada 500.000 vardı 2 kere üst üste çıkmaz deyip verdı gazı ve çıktı
------
Şuna reaksiyon unutmuşumhalettim ve bu arada bu adamı Msn profil fotosu yapmıştım
![]()
O zaman 10'dan geriye sayın bakalım...
1000000000000000000000
777777
88888888888888888888888888
Şunu yeniden yapın. 9 denmemiş
O nasıl oluyor?Evet bitti bildirim
@12.Adam tebriklerçok kötü yarıştın aslında
kutuna mavi denk gelse yanmıştın
@Cervantes arada sende ortalık bozmuşsunama şuan kağıt üstü daha az para alan gibi görünsende aslında en çok para alanlardansın
![]()
Etiket gelmedi ama ben konuda gezdim baya.@Emre Ozansoy hiç uğramamış konuya![]()
Ben seni bir kaç kez yapmıştımEtiket gelmedi ama ben konuda gezdim baya.Sessiz kalmayı tercih ettim.
![]()
Ben hep mi kayboluyorum ?Yoksa görmezden mi geliyorsun?
Sen kayboluyorsunBen hep mi kayboluyorum ?Yoksa görmezden mi geliyorsun?![]()
Hee ama orda senin aciliyetin var mıydıBir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştu
------
Çok konuşmuşsunuz ve arada gelsemde yine birikmiş![]()