Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Oha iyi de açmışım :A Bu arada zaman zaman burada olamayabiliyorum, kutumda hep mavi hissediyorum söyleyeyim :A
Yakında sıra sana gelir. Kendini ayarla :A
------

İlk kutuda yaptı ve hem de benim zamanımdada 4 numarada 500.000 vardı 2 kere üst üste çıkmaz deyip verdı gazı ve çıktı :A
------

Aynen böyle gülüyorum yarışmayı takip ederken. :A
Şuna reaksiyon unutmuşum :A halettim ve bu arada bu adamı Msn profil fotosu yapmıştım :F

Yakında sıra sana gelir. Kendini ayarla :A
------

İlk kutuda yaptı ve hem de benim zamanımdada 4 numarada 500.000 vardı 2 kere üst üste çıkmaz deyip verdı gazı ve çıktı :A
------

Şuna reaksiyon unutmuşum :A halettim ve bu arada bu adamı Msn profil fotosu yapmıştım :F
Böyle gülüyordum ama sonra gitti 50.000 kazandı, tüm keyfim kursağımda kaldı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Evet bitti bildirim :A
@12.Adam tebrikler :A çok kötü yarıştın aslında :A kutuna mavi denk gelse yanmıştın :A
@Cervantes arada sende ortalık bozmuşsun :A ama şuan kağıt üstü daha az para alan gibi görünsende aslında en çok para alanlardansın :A

Bir keresinde sen git halederiz dediğimde 'vay ve demek bensiz sunacaksın' gibi bir sitem mesajın olmuştu
------

Çok konuşmuşsunuz ve arada gelsemde yine birikmiş :A
Hee ama orda senin aciliyetin var mıydı :A Benim 21.00'da ciddi bir acileyetim vardı ve Tolsto da dosi 20.00-20.30 gibi olacak ama çok aktif olamayacak tarzı yazınca ben de hafiften başlayalım dedin. Zaten 1 kutu kaçırdın sadece :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam