İrmakcığın?Irmakcığım 2 kutu üst üste 500 açtı bir de![]()
İrmakcığın?Irmakcığım 2 kutu üst üste 500 açtı bir de![]()
Irmak değil miydi adı?İrmakcığın?![]()
Şu fake hesap açan üye değil mi
Aynen ama ben sondaki -cığıM'a deyindimŞu fake hesap açan üye değil mi![]()
Yahu he anlamadım biliyoruz herhalde
Anladım ona değindiğini ama mazinizi bilmiyorumAynen ama ben sondaki -cığıM'a deyindim
Kendisi beni çok severdi![]()
Bir film konusu olacak kadar yaşanmışlıklar varAnladım ona değindiğini ama mazinizi bilmiyorum![]()
Anlaşıldı daha fazla kurcalamayımBir film konusu olacak kadar yaşanmışlıklar var![]()
2. Bir hayat olarak keyifli vakit geçirdik ama. @xdragxx 'in *****cığı ile iyi anlaşmıştıkAnlaşıldı daha fazla kurcalamayım![]()
Ankara'ya gel de seninle çiftlikte kokoreç yiyelim demiştim en son..2. Bir hayat olarak keyifli vakit geçirdik ama. @xdragxx 'in *****cığı ile iyi anlaşmıştık![]()
Ya zaten Ankara'ya gideceğim iznimde demiştiAnkara'ya gel de seninle çiftlikte kokoreç yiyelim demiştim en son..
Irmak değilmiş buluşmam artık..Ya zaten Ankara'ya gideceğim iznimde demiştigit bal bul
![]()
Sebep?Irmak değilmiş buluşmam artık..
Ne yapacam erkek erkeğe sap gibi erkek arkadaştan çok neSebep?
İzni bitmiştir zaten
@Tolstoyevski sen tahmin et aklımdan geçeniNe yapacam erkek erkeğe sap gibi erkek arkadaştan çok ne![]()
Ne geçiyor aklından sen söyle@Tolstoyevski sen tahmin et aklımdan geçeni![]()
Geçen olan mevzulara yakın. BoşverNe geçiyor aklından sen söyle![]()
Hayır en sevmediğim şey söz ağızdan çıktı artık söyleyeceksinGeçen olan mevzulara yakın. Boşver![]()
Dm'de olan mevzu beHayır en sevmediğim şey söz ağızdan çıktı artık söyleyeceksin![]()