Ne diyim sizce
@Tolstoyevski @emreemreu @serhatt @Maskeli Fedai @eskici @Gerekli24 @EmreCan @Mircan Saye
Ne diyim sizce
Yani sana göre iyi bir miktar:
1 TL ve 2 TL'nin hemen yanıydı
Yahu bak. Ben kaçar
Bence al. 25 den iyi.
Yahuuuu keşke 25.000 açmış olsaydım o zaman net bir şekilde kendi kutuma gidecektim 1 TL'nin bende olmadığını biliyordum....
Nereye kaçıyon dur 5 dakka sonra karar verecem.Yahu bak. Ben kaçar
Yokum de
Seni mi açacam kendimi miYokum de
Bu aşamada bir şey demiyim, kendin karar verSeni mi açacam kendimi mi
1 ve 250.000 kalsa kendi kutuma gidecektim %100Bu aşamada bir şey demiyim, kendin karar ver
Tamamdır ben nöbetçi olarak devreye girerim zaten son deme denk gelinmişSeni mi açacam kendimi mi
------
@Tolstoyevski @Dosi cidden gittiyse senle halledecez işimizi sen de gitme
Yokum diyim de sana kararımı da 5 dakka içinde vereyimTamamdır ben nöbetçi olarak devreye girerim zaten son deme denk gelinmiş
Kaç kaldı1 ve 250.000 kalsa kendi kutuma gidecektim %100
KYK deme bana en az 50k borç bekliyor o da en az...Yokum diyim de sana kararımı da 5 dakka içinde vereyim
En kötü 25.000'le gideriz fena para değil KYK'yı kapatırız
Yuh ya ne yaptınKYK deme bana en az 50k borç bekliyor o da en az...
Tamamdır @Dosi gelmezse hep birlikte sayarız son kutu kalmış nasılsaYuh ya ne yaptın
Neyse kararımı verince 10'dan geri sayarsın heyecan olsun
Benzer sayılar25.000 ve 250.000 TL
10 numaraya baya sıcağım aslında %80 kendi kutuma gidecek gibiyimTamamdır @Dosi gelmezse hep birlikte sayarız son kutu kalmış nasılsaHangisine daha yatkınsın peki kendini şanslı mı görüyorsun şanssız mı bu konularda?
Normalde seni açacaktım Emrecan ve kendi kutumu sona bırakacaktım almıştım tüyoyuBenzer sayılar
Birbirine yakın rakamlar olsa pek sorun olmaz da arada biraz uçurum olunca sıkıntı10 numaraya baya sıcağım aslında %80 kendi kutuma gidecek gibiyim
------
Normalde seni açacaktım Emrecan ve kendi kutumu sona bırakacaktım almıştım tüyoyuAma sonra mallık yapıp açtık 150.000'i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?