@eskici 3 numara diyorum.Kırmızı olduğuna %100 emindim çünkü
Ama sen çok ısrar ettin bir de çok ciddi yazdın açayım dedim. Çünkü @Cervantes'e bayadır yoktun körelmişsindir dediğin an kırmızı olduğunu anlamıştım.
Doğru onu da demiştimKırmızı olduğuna %100 emindim çünkü
Ama sen çok ısrar ettin bir de çok ciddi yazdın açayım dedim. Çünkü @Cervantes'e bayadır yoktun körelmişsindir dediğin an kırmızı olduğunu anlamıştım.
@xdragxx sıradakini alalım@eskici 3 numara diyorum.![]()
Ama işte 3-4 kez alıntı yapıp ne alaka ne alaka dediğin için kafamı karıştırdın...Doğru onu da demiştimbile bile açmak bu olsa gerek
Hala ya... Ben sana boşuna planım var demedim...@eskici 3 numara diyorum.![]()
Yok plan deyip durmanı merak ettimAma işte 3-4 kez alıntı yapıp ne alaka ne alaka dediğin için kafamı karıştırdın...
Almıştım aslında tüyoyu en kötü kırmızıyla gidecektim ama ekşın yaptık durduk yere maalesef.
18 son kararım.
------
Hala ya... Ben sana boşuna planım var demedim...
Sabahtan beri planım var planım var diyorsun görüyoruz planlarını.Ama işte 3-4 kez alıntı yapıp ne alaka ne alaka dediğin için kafamı karıştırdın...
Almıştım aslında tüyoyu en kötü kırmızıyla gidecektim ama ekşın yaptık durduk yere maalesef.
18 son kararım.
------
Hala ya... Ben sana boşuna planım var demedim...
Çünkü aşırı belli ettinYok plan deyip durmanı merak ettim![]()
En kötü 150.000 ile gidecektim 16'da kırmızı olduğunu biliyordumSabahtan beri planım var planım var diyorsun görüyoruz planlarını.![]()
Tüyo değildi. Tüyo yu 1 kere verdim onu da dinlemedin.Çünkü aşırı belli ettinYahu yarışmacılar anlamaz ama ben anlıyorum tüyoları
18 sk bu arada![]()
TüyoyduTüyo değildi. Tüyo yu 1 kere verdim onu da dinlemedin.
25 TL
Örf tamam hadi. SıradakiTüyoyduİlk verdiğin tüyoydu hatta
![]()
Şimdi o 1 TL ile git de göreyim seni çakma Koyu Bilal.En kötü 150.000 ile gidecektim 16'da kırmızı olduğunu biliyordum![]()
Örf tamam hadi. Sıradaki![]()
O zor işteŞimdi o 1 TL ile git de göreyim seni çakma Koyu Bilal.![]()
Son ikiye saklarsın sanıyordum
Son kararım![]()
Ya şu sayıları tamamen al kafam karışıyor fena değil ki iyi hattaSon ikiye saklarsın sanıyordum
10000 TL
Tekrar bak spoi kutusunaYa şu sayıları tamamen al kafam karışıyor fena değil ki iyi hatta![]()
Sende kırmızı olduğunu biliyordum ondan sona bırakacaktım ama bir anlık hatayla açtım
10.000 değil mi işte?Tekrar bak spoi kutusunahadi teklif öncesi son kutu
![]()