Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

O zaman son kararı verelim ha Tolsto @Dosi gitti geri dönmeyecek gibi :A
Evet son kararını bekliyoruz o halde kendi kutuna mı gideceksin yoksa takas yoluna mı? :A @Dosi 22.30'dan sonra olamam demişti tam da zamanına denk geldi ama neyse ki bir kutu kaldığı için problem olmaz gibi :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Evet son kararını bekliyoruz o halde kendi kutuna mı gideceksin yoksa takas yoluna mı? :A @Dosi 22.30'dan sonra olamam demişti tam da zamanına denk geldi ama neyse ki bir kutu kaldığı için problem olmaz gibi :A
Yahuu neymiş o da sanki 22.30'da arabası bal kabağına dönüşüyor :A

Öncelikle zaten ben @eskici'nin kutusunu açacaktım.
10 numaralı kutu kralın kutusu. Transfer sürecindeki heyecanı hala hafızamda :A 2010'dan beri de en sevdiğim futbolculardan bir tanesi :A 2015'te durum güncellemem bile var Fenerbahçe'nin çocuğu Mesut Özil bir gün mutlaka Fener forması giyecek diye.

Bu sene inşallah şampiyonluğun da mimarlarından olacak :A

Açalım kralı son kararım...

Yahuu neymiş o da sanki 22.30'da arabası bal kabağına dönüşüyor :A

Öncelikle zaten ben @eskici'nin kutusunu açacaktım.
10 numaralı kutu kralın kutusu. Transfer sürecindeki heyecanı hala hafızamda :A 2010'dan beri de en sevdiğim futbolculardan bir tanesi :A 2015'te durum güncellemem bile var Fenerbahçe'nin çocuğu Mesut Özil bir gün mutlaka Fener forması giyecek diye.

Bu sene inşallah şampiyonluğun da mimarlarından olacak :A

Açalım kralı son kararım...

öyleyse 10'dan geriye sayalım tam kutu numarası olarak :A

10......

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Size inanamıyorum :) son sunucu hakkımda son kısmı bırakmadınız. Okadar kalırsa gece olsun dedim. Neyse
Yahu asıl biz sana inanmıyoruz :A Kaçıyom been 10 dakkaya gelirim yazmak yerine kaçıyooom ben dedin.
Son kutu için 3 saat mi bekleyecektim zaten heyecan bastı.. :(

@Tolstoyevski devam edelim. @Dosi kusura bakma ama 5 dakikalık iş varken sadece ben kaçaaar dersen biz de geleceğini bilemeyiz. Ben de sadece kendi kutuma gidecekken 3 saat nasıl bekleyim?