Ne diyim sizce
@Tolstoyevski @emreemreu @serhatt @Maskeli Fedai @eskici @Gerekli24 @EmreCan @Mircan Saye
Ne diyim sizce
Yani sana göre iyi bir miktar:
1 TL ve 2 TL'nin hemen yanıydı
Yahu bak. Ben kaçar
Bence al. 25 den iyi.
Yahuuuu keşke 25.000 açmış olsaydım o zaman net bir şekilde kendi kutuma gidecektim 1 TL'nin bende olmadığını biliyordum....
Nereye kaçıyon dur 5 dakka sonra karar verecem.Yahu bak. Ben kaçar
Yokum de
Seni mi açacam kendimi miYokum de![]()
Bu aşamada bir şey demiyim, kendin karar verSeni mi açacam kendimi mi![]()
1 ve 250.000 kalsa kendi kutuma gidecektim %100Bu aşamada bir şey demiyim, kendin karar ver![]()
Tamamdır ben nöbetçi olarak devreye girerim zaten son deme denk gelinmişSeni mi açacam kendimi mi
------
@Tolstoyevski @Dosi cidden gittiyse senle halledecez işimizi sen de gitme![]()
Yokum diyim de sana kararımı da 5 dakka içinde vereyimTamamdır ben nöbetçi olarak devreye girerim zaten son deme denk gelinmiş![]()
Kaç kaldı1 ve 250.000 kalsa kendi kutuma gidecektim %100![]()
KYK deme bana en az 50k borç bekliyor o da en az...Yokum diyim de sana kararımı da 5 dakka içinde vereyim
En kötü 25.000'le gideriz fena para değil KYK'yı kapatırız![]()
Yuh ya ne yaptınKYK deme bana en az 50k borç bekliyor o da en az...![]()
Tamamdır @Dosi gelmezse hep birlikte sayarız son kutu kalmış nasılsaYuh ya ne yaptın
Neyse kararımı verince 10'dan geri sayarsın heyecan olsun![]()
Benzer sayılar25.000 ve 250.000 TL![]()
10 numaraya baya sıcağım aslında %80 kendi kutuma gidecek gibiyimTamamdır @Dosi gelmezse hep birlikte sayarız son kutu kalmış nasılsaHangisine daha yatkınsın peki kendini şanslı mı görüyorsun şanssız mı bu konularda?
![]()
Normalde seni açacaktım Emrecan ve kendi kutumu sona bırakacaktım almıştım tüyoyuBenzer sayılar![]()
Birbirine yakın rakamlar olsa pek sorun olmaz da arada biraz uçurum olunca sıkıntı10 numaraya baya sıcağım aslında %80 kendi kutuma gidecek gibiyim
------
Normalde seni açacaktım Emrecan ve kendi kutumu sona bırakacaktım almıştım tüyoyuAma sonra mallık yapıp açtık 150.000'i
![]()