Yarışmacılara hemen son kararım deme dersin. Sen niye yaptın. Önce şunu düşünüyorum de. Sonra sk de.Neyse sağlık olsunO zaman @Tolstoyevski'yi de aradan çıkaralım zaten fikrini alamayacağım için son kararım diyorum.
Ulan tohumsuz koyu kavruk fena mı olur pazarlasa belki ilgilenen çıkar.Yav pazarlama beni de kutumu aç...
------
Jerry
------
Üzücü attığına göre mavi açtım
@xdragxx hoşuna gitmiş gibi ondan dolayı şaşırdım tam bana göre deyince@Tolstoyevski neden şaşırdın?
Ya nasıl fikrini alam zaten kutudaki değerini biliyorYarışmacılara hemen son kararım deme dersin. Sen niye yaptın. Önce şunu düşünüyorum de. Sonra sk de.
Al
2 TL
Sen kendini at bu kadar meraklıysan seni beğenecek belki@xdragxx hoşuna gitmiş gibi ondan dolayı şaşırdım tam bana göre deyince
Yes 4 senedir dolu hatta 5 sene olacak
E gitmeyecek gibi mi?@xdragxx hoşuna gitmiş gibi ondan dolayı şaşırdım tam bana göre deyince
Fotoyu gördüm şu an elim ayağım titriyor...
Sevgilin mi var...Ya nasıl fikrini alam zaten kutudaki değerini biliyorBu zaten direkt sk dediğim son kutuydu
------
Sen kendini at bu kadar meraklıysan seni beğenecek belki
------
Evet 5 senedir ve dişiSevgilin mi var...
Hemen kendine gel. 5 senelik gönül işi varFotoyu gördüm şu an elim ayağım titriyor...
Sana da iyi eğlence çıktı...
DOSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİFavori yarışmacıma güveniyorum @Dosi son kararım
Sana iyi sabrediyor o zamanEvet 5 senedir ve dişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?