Yarışmacılara hemen son kararım deme dersin. Sen niye yaptın. Önce şunu düşünüyorum de. Sonra sk de.Neyse sağlık olsunO zaman @Tolstoyevski'yi de aradan çıkaralım zaten fikrini alamayacağım için son kararım diyorum.
Ulan tohumsuz koyu kavruk fena mı olur pazarlasa belki ilgilenen çıkar.Yav pazarlama beni de kutumu aç...
------
Jerry
------
Üzücü attığına göre mavi açtım![]()
@xdragxx hoşuna gitmiş gibi ondan dolayı şaşırdım tam bana göre deyince@Tolstoyevski neden şaşırdın?![]()
Ya nasıl fikrini alam zaten kutudaki değerini biliyorYarışmacılara hemen son kararım deme dersin. Sen niye yaptın. Önce şunu düşünüyorum de. Sonra sk de.
Al
2 TL
Sen kendini at bu kadar meraklıysan seni beğenecek belki@xdragxx hoşuna gitmiş gibi ondan dolayı şaşırdım tam bana göre deyince![]()
Yes 4 senedir dolu hatta 5 sene olacak
E gitmeyecek gibi mi?@xdragxx hoşuna gitmiş gibi ondan dolayı şaşırdım tam bana göre deyince![]()
Fotoyu gördüm şu an elim ayağım titriyor...
Sevgilin mi var...Ya nasıl fikrini alam zaten kutudaki değerini biliyorBu zaten direkt sk dediğim son kutuydu
------
Sen kendini at bu kadar meraklıysan seni beğenecek belki
------
Yes 4 senedir dolu hatta 5 sene olacak![]()
Evet 5 senedir ve dişiSevgilin mi var...
Yes 4 senedir dolu hatta 5 sene olacak![]()
Hemen kendine gel. 5 senelik gönül işi varFotoyu gördüm şu an elim ayağım titriyor...
Sana da iyi eğlence çıktı...
DOSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİFavori yarışmacıma güveniyorum @Dosi son kararım![]()
Sana iyi sabrediyor o zamanEvet 5 senedir ve dişi![]()