Peki o zaman hadi ilk açacağın numarayı deEminim sıkıntı olmaz olmadı değiştiririm yine![]()
Peki o zaman hadi ilk açacağın numarayı deEminim sıkıntı olmaz olmadı değiştiririm yine![]()
11 numaralı Jerry Seinfeld diyorum. Kendisinin 9'la takıntısı var 9.sıradaki değer olan 400 TL'yi buldurur banaPeki o zaman hadi ilk açacağın numarayı de![]()
Dur daha bakmadım bekle.Eee yorumun neaynen. Demek ki yalandan da olsa övgü istiyor
![]()
Ne demişler; sakal erkeğin...
9 mevzusunu anlamadım11 numaralı Jerry Seinfeld diyorum. Kendisinin 9'la takıntısı var 9.sıradaki değer olan 400 TL'yi buldurur bana![]()
Yok favorilerden gitmeyecem9 mevzusunu anlamadım
Demek ki favorilerden gideceksin. Eminmisin? Bu arada numaralarınıda söyle kolay bakayım11 numara yani?
İnanmamDur daha bakmadım bekle.![]()
27'sinde doğdum favori sayım da 30 bana gelmez bunlar@xdragxx hangi gün doğdun![]()
Jerry nin mi? Senin mi ?Yok favorilerden gitmeyecem
Adamın 9'la takıntısı var işte para ağacında da 9.sıradaki para değeri 400TL son kararım![]()
Yav pazarlama beni de kutumu aç...İnanmam
Eee hadi bak yorumla
Boyu da 1 87 Aykut'un![]()
JerryJerry nin mi? Senin mi ?![]()
Sende @Tolstoyevski gibi kötü başlangıç yaptım ama onun gibi mutlu ayrılabilirsin.Yok favorilerden gitmeyecem
Adamın 9'la takıntısı var işte para ağacında da 9.sıradaki para değeri 400TL son kararım![]()
Bu yarışmada hiç bir tepkiye güvenmeYav pazarlama beni de kutumu aç...
------
Jerry
------
Üzücü attığına göre mavi açtım![]()
Tam boyuma göre desene.İnanmam
Eee hadi bak yorumla
Boyu da 1 87 Aykut'un![]()
Neyse sağlık olsunSende @Tolstoyevski gibi kötü başlangıç yaptım ama onun gibi mutlu ayrılabilirsin.
Miktar:
200.000------
Bu yarışmada hiç bir tepkiye güvenme![]()
Ben iddia ile açığı kapatmıştım yoksa içimde uktedir 500k’nın altı başarısızlık bana göre