@Araf gel foto paylaşacakBiri bir şey daha yazsın öbür sayfada tanıtım yapayım
@Araf gel foto paylaşacakBiri bir şey daha yazsın öbür sayfada tanıtım yapayım
Hayır.Biri bir şey daha yazsın öbür sayfada tanıtım yapayım
Konu neydi?@Araf gel foto paylaşacak
O kadar da değil yahu
Bende foto görünmüyor :/Öncelikle herkese merhabalar. Sözlerimi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayayım.
Bilindiği üzere Temmuz ayının başından itibaren başarılı bir şekilde yarışmamızı yapıyoruz ve beklediğimizden çok daha fazla ilgi oldu bu sebeple herkese teşekkürler. Aslında Temmuz ayında ben başka bir proje ile sizlere gelecektim. Fakat @Dosi senin VMYM'u tekrar canlandıralım diyince o projeyi erteleyip VMYM'a başladık iyi de yapmışız.
Adım Aykut. 26 yaşındayım Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Bugün ortalama bir para ile buradan ayrılacağımı düşünüyorum ama inşallah sizlere zevk veririz. Söyleceklerim bu kadar.
Söz verdiğim üzere yarışmaya başlarken fotumu da atıyorum spo içinde fazla alıntılamayın bu mesajı da sonra hepsini tek tek editlemeyim. Bundan sonraki yarışmacılarımız da isterlese böyle foto paylaşabilirler
Öncelikle herkese merhabalar. Sözlerimi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayayım.
Bilindiği üzere Temmuz ayının başından itibaren başarılı bir şekilde yarışmamızı yapıyoruz ve beklediğimizden çok daha fazla ilgi oldu bu sebeple herkese teşekkürler. Aslında Temmuz ayında ben başka bir proje ile sizlere gelecektim. Fakat @Dosi senin VMYM'u tekrar canlandıralım diyince o projeyi erteleyip VMYM'a başladık iyi de yapmışız.
Adım Aykut. 26 yaşındayım Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Bugün ortalama bir para ile buradan ayrılacağımı düşünüyorum ama inşallah sizlere zevk veririz. Söyleceklerim bu kadar.
Söz verdiğim üzere yarışmaya başlarken fotumu da atıyorum spo içinde fazla alıntılamayın bu mesajı da sonra hepsini tek tek editlemeyim. Bundan sonraki yarışmacılarımız da isterlese böyle foto paylaşabilirler
ER]
Arka Sokaklardaki Ali kısa bir şeyYeme kardeşim bizi. Bu Arka Sokaklar'daki Ali.
Dur başka bir yerden foto yükleyem de sana özelden atim ayrıca o zamanBende foto görünmüyor :/
Tamamdır. Belki yurt dışı şeyidirArka Sokaklardaki Ali kısa bir şey
------
Dur başka bir yerden foto yükleyem de sana özelden atim ayrıca o zaman
Öncelikle herkese merhabalar. Sözlerimi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak başlayayım.
OILER]
Fifa kadrosu atarken de aynı şey oluyorduTamamdır. Belki yurt dışı şeyidir
Tamam ozaman hadi bakalım almak istediğin kutuyu söyleFifa kadrosu atarken de aynı şey oluyordu
Neyse başlayalım o zaman Acuniye hanım Ayrıca yukarda belirtmemişim programdaki tüm desteklerin için bir kez daha teşekküler çok iyi bir ortaklık oldu
Aynen 3-4 ay öncesi de iyi ki alıntı etmeyin demiştimAlıntıları da edit edeceksindir Halkbank’ın kuyruğuna bak ama pandemi öncesi dönem galiba bu?
Ben ayarlarım sana merak etmeGöremiyorum neyse aman
Sanırsın boyu 1.90 ama 1.90 olabilirsin. Sosyal medya zamanlarında Alex fotoğrafı koyuyordun. Sürpriz oldu fotoğraf.Arka Sokaklardaki Ali kısa bir şey
------
Dur başka bir yerden foto yükleyem de sana özelden atim ayrıca o zaman
1.87Sanırsın boyu 1.90 ama 1.90 olabilirsin. Sosyal medya zamanlarında Alex fotoğrafı koyuyordun. Sürpriz oldu fotoğraf.
İnsanlar yorum yaparken bilmek daha iyi olurdu neyse görmesekte olurAynen 3-4 ay öncesi de iyi ki alıntı etmeyin demiştim
------
Ben ayarlarım sana merak etme