- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
Galiba kendini tanıttığı yazıdaKaç gibi paylaşacak acaba?
Galiba kendini tanıttığı yazıdaKaç gibi paylaşacak acaba?
Her zaman boss'sun zatenEvet bundan sonra sadece boss olacağım Son sunuculuğum
@Cervantes @EmreCan yoklar. Neyse etiket yapmayayım. Gününde senin stilin gideriz
İstiyorsan sana özelden atayım sen paylaşGaliba kendini tanıttığı yazıda
Bir 15 dk buralarda olamayacağım ben yokken paylaşırsa hemen silmez inş. @xdragxxGaliba kendini tanıttığı yazıda
Kim demiş ben yokum diye?Evet bundan sonra sadece boss olacağım Son sunuculuğum
@Cervantes @EmreCan yoklar. Neyse etiket yapmayayım. Gününde senin stilin gideriz
Ya yok sen gaza getirdin zaten görürsün sen artıkBir 15 dk buralarda olamayacağım ben yokken paylaşırsa hemen silmez inş. @xdragxx
Farketmez ama kendin paylaşsan daha iyi olur beğenileri sen kapHer zaman boss'sun zaten
------
İstiyorsan sana özelden atayım sen paylaş
Tüh ben de bugün tamamen yatarım diyordumFarketmez ama kendin paylaşsan daha iyi olur beğenileri sen kap
Bu arada yine paraları edit etssn fena olmaz
İstersen ben paylaşayım. @DosiYa yok sen gaza getirdin zaten görürsün sen artık
Yok yok ben paylaşırımİstersen ben paylaşayım. @Dosi
Ayıp ettin...Yok yok ben paylaşırım
İkisi bir arada zorlanırım gibi. Mobiliz malum ve ara sıra duraklarsam kızmayın. Tek sunucu olunca bir yandan evde de birileri birşey isterse arada minik duraklama olurTüh ben de bugün tamamen yatarım diyordum
22.30'da bitiririz merak etme profuz o konudaİkisi bir arada zorlanırım gibi. Mobiliz malum ve ara sıra duraklarsam kızmayın. Tek sunucu olunca bir yandan evde de birileri birşey isterse arada minik duraklama olur
22.30 gibide arazi olurum yarım kalırsa gece devam ederiz
"Sunucu istifa diye pankart açarız" diyor hain @EmreCan .İkisi bir arada zorlanırım gibi. Mobiliz malum ve ara sıra duraklarsam kızmayın. Tek sunucu olunca bir yandan evde de birileri birşey isterse arada minik duraklama olur
22.30 gibide arazi olurum yarım kalırsa gece devam ederiz
Getir bakalımKanal ortağımda ortalıkta yok artık başlayalım. Dur ben müziği getireyim
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱😡Kanal ortağımda ortalıkta yok artık başlayalım. Dur ben müziği getireyim
Kanal ortağımda ortalıkta yok artık başlayalım. Dur ben müziği getireyim