Galiba kendini tanıttığı yazıdaKaç gibi paylaşacak acaba?![]()
Galiba kendini tanıttığı yazıdaKaç gibi paylaşacak acaba?![]()
Her zaman boss'sun zatenEvet bundan sonra sadece boss olacağımSon sunuculuğum
@Cervantes @EmreCan yoklar. Neyse etiket yapmayayım. Gününde senin stilin gideriz![]()
İstiyorsan sana özelden atayım sen paylaşGaliba kendini tanıttığı yazıda![]()
Bir 15 dk buralarda olamayacağım ben yokken paylaşırsa hemen silmez inş.Galiba kendini tanıttığı yazıda![]()
Kim demiş ben yokum diye?Evet bundan sonra sadece boss olacağımSon sunuculuğum
@Cervantes @EmreCan yoklar. Neyse etiket yapmayayım. Gününde senin stilin gideriz![]()
Ya yok sen gaza getirdin zaten görürsün sen artıkBir 15 dk buralarda olamayacağım ben yokken paylaşırsa hemen silmez inş.@xdragxx
Farketmez ama kendin paylaşsan daha iyi olurHer zaman boss'sun zaten
------
İstiyorsan sana özelden atayım sen paylaş![]()
Tüh ben de bugün tamamen yatarım diyordumFarketmez ama kendin paylaşsan daha iyi olurbeğenileri sen kap
Bu arada yine paraları edit etssn fena olmaz![]()
Yok yok ben paylaşırımİstersen ben paylaşayım.@Dosi
Ayıp ettin...Yok yok ben paylaşırım![]()
İkisi bir arada zorlanırım gibi. Mobiliz malumTüh ben de bugün tamamen yatarım diyordum![]()
22.30'da bitiririz merak etme profuz o konudaİkisi bir arada zorlanırım gibi. Mobiliz malumve ara sıra duraklarsam kızmayın. Tek sunucu olunca bir yandan evde de birileri birşey isterse arada minik duraklama olur
22.30 gibide arazi olurumyarım kalırsa gece devam ederiz
![]()
"Sunucu istifa diye pankart açarız" diyor hain @EmreCan .İkisi bir arada zorlanırım gibi. Mobiliz malumve ara sıra duraklarsam kızmayın. Tek sunucu olunca bir yandan evde de birileri birşey isterse arada minik duraklama olur
22.30 gibide arazi olurumyarım kalırsa gece devam ederiz
![]()
Getir bakalımKanal ortağımda ortalıkta yokartık başlayalım. Dur ben müziği getireyim
![]()
Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım 😱😡Kanal ortağımda ortalıkta yokartık başlayalım. Dur ben müziği getireyim
![]()
Kanal ortağımda ortalıkta yokartık başlayalım. Dur ben müziği getireyim
![]()