- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
Peki o zaman hadi ilk açacağın numarayı deEminim sıkıntı olmaz olmadı değiştiririm yine
Peki o zaman hadi ilk açacağın numarayı deEminim sıkıntı olmaz olmadı değiştiririm yine
11 numaralı Jerry Seinfeld diyorum. Kendisinin 9'la takıntısı var 9.sıradaki değer olan 400 TL'yi buldurur banaPeki o zaman hadi ilk açacağın numarayı de
Dur daha bakmadım bekle.Eee yorumun ne aynen. Demek ki yalandan da olsa övgü istiyor
Ne demişler; sakal erkeğin...Sakalsız gezemiyorum
@Dosi dur be hem sana foto atıyorum hem de alıntılar çok
9 mevzusunu anlamadım11 numaralı Jerry Seinfeld diyorum. Kendisinin 9'la takıntısı var 9.sıradaki değer olan 400 TL'yi buldurur bana
Yok favorilerden gitmeyecem9 mevzusunu anlamadım
Demek ki favorilerden gideceksin. Eminmisin? Bu arada numaralarınıda söyle kolay bakayım 11 numara yani?
İnanmamDur daha bakmadım bekle.
27'sinde doğdum favori sayım da 30 bana gelmez bunlar@xdragxx hangi gün doğdun
Jerry nin mi? Senin mi ?Yok favorilerden gitmeyecem
Adamın 9'la takıntısı var işte para ağacında da 9.sıradaki para değeri 400TL son kararım
Yav pazarlama beni de kutumu aç...İnanmam
Eee hadi bak yorumla
Boyu da 1 87 Aykut'un
JerryJerry nin mi? Senin mi ?
Sende @Tolstoyevski gibi kötü başlangıç yaptım ama onun gibi mutlu ayrılabilirsin.Yok favorilerden gitmeyecem
Adamın 9'la takıntısı var işte para ağacında da 9.sıradaki para değeri 400TL son kararım
Bu yarışmada hiç bir tepkiye güvenmeYav pazarlama beni de kutumu aç...
------
Jerry
------
Üzücü attığına göre mavi açtım
Tam boyuma göre desene.İnanmam
Eee hadi bak yorumla
Boyu da 1 87 Aykut'un
Neyse sağlık olsun O zaman @Tolstoyevski'yi de aradan çıkaralım zaten fikrini alamayacağım için son kararım diyorum.Sende @Tolstoyevski gibi kötü başlangıç yaptım ama onun gibi mutlu ayrılabilirsin.
Miktar:
200.000------
Bu yarışmada hiç bir tepkiye güvenme
Ben iddia ile açığı kapatmıştım yoksa içimde uktedir 500k’nın altı başarısızlık bana göre