Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten 2.dozu olmuşum, hemşire herifin kolu da ağırdı yamulttu kolumu ateşim de çıktı bir de sen üstüne böyle yapıyorsun demek... vay be... :( :bilmem: :( :T
------

Güldük eğlendik tamam başlığı değiştirelim artık :A @Dosi @xdragxx
@xdragxx 'te benle aynı fikirde oldu oyüzden konu kapandı. Ama yarın devam ederiz yinede

Zaten 2.dozu olmuşum, hemşire herifin kolu da ağırdı yamulttu kolumu ateşim de çıktı bir de sen üstüne böyle yapıyorsun demek... vay be... :( :bilmem: :( :T
------

Güldük eğlendik tamam başlığı değiştirelim artık :A @Dosi @xdragxx
Kim milyoner olmak istere gidip son kararım desen sonra yok yok şaka diyebilir misin?

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: Cervantes and Dosi
@Angelica tebrik ediyorum bir gecede zengin oldun :Z Büyük ödüle ulaşan 3. kişi oldun, helal olsun. :A

Bu gece serin ve tatlı aşure ikram ediyoruz herkese Zey TV 🍒 olarak :A

14762536300.71733100.jpg
Ya daha yeni gördüm. Bitti mi. Daha varsa bana da birkaç tane verebilir misiniz 🤭😉

Kim milyoner olmak istere gidip son kararım desen sonra yok yok şaka diyebilir misin?
Buna cevap ver Tols :) başlığı değiştirdim am bu devam edeceğimiz anlamına gelmiyor. Sadece yarın devamında evet demeseydin ne olurdu onu öğreneceğiz ve seyirci bulunsun diye. @Tolstoyevski

Ya ben ilk sayfaya bakmadım da ( bir şey sorucam sanki ben sayfa başlığında 12.500 tl gördüm, yoksa halüsinasyonlar mı göruyorum. Korktum şimdi😔🤔)
@Tolstoyevski 'ye minik bir şaka yaptım varım dediği için :A
Varım...

dermişim :A

Elbette ki yokum diyorum :A :Z
------

Bence @Tolstoyevski haklı. Aynı cümle içinde şaka yaptığını belirtmiş. Ben size şimdi "varım diyormuşum birde" desem yarışma sona mı erecek yani? :A @Dosi @xdragxx
Evet şaka yaptık zaten :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs