@xdragxx 'te benle aynı fikirde oldu oyüzden konu kapandı. Ama yarın devam ederiz yinede
Son kararım demedim ama ve cümleyi tamamlamamışım... Farklı bir mesajda olsa tamam ama aynı mesajda demiş olduğum için spoi geçerlidir..Kim milyoner olmak istere gidip son kararım desen sonra yok yok şaka diyebilir misin?
Son karar @Dosi'de ben bir şey demiyorum...Son kararım demedim ama ve cümleyi tamamlamamışım... Farklı bir mesajda olsa tamam ama aynı mesajda demiş olduğum için spoi geçerlidir..![]()
Tabloda 500 bin, 200 bin, 150 bin ve 100 bin var daha@Tolstoyevski tebrik ederim. Güle güle kullan.🤗
(Hep o cimri hamdi. 12.500 nedir en azından 15 bin e yuvarlayabilirdi , 2 buçuk binin bile hesabını yapıyor😄😁😆
Ya daha yeni gördüm. Bitti mi. Daha varsa bana da birkaç tane verebilir misiniz 🤭😉@Angelica tebrik ediyorum bir gecede zengin oldunBüyük ödüle ulaşan 3. kişi oldun, helal olsun.
Bu gece serin ve tatlı aşure ikram ediyoruz herkese Zey TV 🍒 olarak
![]()
Buna cevap ver TolsKim milyoner olmak istere gidip son kararım desen sonra yok yok şaka diyebilir misin?
Vermiş işteBuna cevap ver Tolsbaşlığı değiştirdim am bu devam edeceğimiz anlamına gelmiyor. Sadece yarın devamında evet demeseydin ne olurdu onu öğreneceğiz ve seyirci bulunsun diye. @Tolstoyevski
Ya ben ilk sayfaya bakmadım da ( bir şey sorucam sanki ben sayfa başlığında 12.500 tl gördüm, yoksa halüsinasyonlar mı göruyorum. Korktum şimdi😔🤔)Tabloda 500 bin, 200 bin, 150 bin ve 100 bin var daha![]()
Bitmedi. Daha 9 kutu açılacak yarınYa daha yeni gördüm. Bitti mi. Daha varsa bana da birkaç tane verebilir misiniz 🤭😉
@Tolstoyevski 'ye minik bir şaka yaptım varım dediği içinYa ben ilk sayfaya bakmadım da ( bir şey sorucam sanki ben sayfa başlığında 12.500 tl gördüm, yoksa halüsinasyonlar mı göruyorum. Korktum şimdi😔🤔)
Varım...
dermişim
Elbette ki yokum diyorum![]()
Evet şaka yaptık zatenBence @Tolstoyevski haklı. Aynı cümle içinde şaka yaptığını belirtmiş. Ben size şimdi "varım diyormuşum birde" desem yarışma sona mı erecek yani?@Dosi @xdragxx
Yok ya şaka yaptık zaten bizdeBence @Tolstoyevski haklı. Aynı cümle içinde şaka yaptığını belirtmiş. Ben size şimdi "varım diyormuşum birde" desem yarışma sona mı erecek yani?@Dosi @xdragxx
Kolum ağrıyor zaten bir de baş ağrısı eklettin
Bir şey isteyeceğim sizden , siz gidin bugün stüdyoda ben yatarım. Hem gece güvenliği önemli , hırlısı var hırsızı var 😃😄😄😁🤭Bitmedi. Daha 9 kutu açılacak yarın![]()
Yarın kaç gibi yapalım? @xdragxxKolum ağrıyor zaten bir de baş ağrısı eklettin![]()
![]()
Ohh rahatladım. Ben de kendim uydurdum diye korkmuştum. Az kalsın Kırmızı odanın yeni sezon bölümlerinde beni izleyecektiniz😄😁😆
Bir an gerçek sandım.Yok ya şaka yaptık zaten bizde
Yarın kaldığı yerden devam edecek![]()
Öğlen 16 olur 17 olur fark etmez ama 18 sonrası olmasın mümkünse, maçlar var sadece Süper Lig değilYarın kaç gibi yapalım? @xdragxx