O ara yine bi yoğunluk olmuştu üstten üstten Bakmıştım ve hemen o ilk mesajın sonrası yazmışım neden yarım olduğunu ama sonralarına bakamamışımCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.![]()
O ara yine bi yoğunluk olmuştu üstten üstten Bakmıştım ve hemen o ilk mesajın sonrası yazmışım neden yarım olduğunu ama sonralarına bakamamışımCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.![]()
Sosyalleşiyor yavaş yavaşCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.
------
@Fav10.net hesabının ilk kez beğeni yaptığını gördüm.Genelde ceza vermek için geliyordu.
Demek Ceza yoldaCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.
------
@Fav10.net hesabının ilk kez beğeni yaptığını gördüm.Genelde ceza vermek için geliyordu.
Sjjsjsjjs ona 1 TL verelim
Ceza alanlar intikamı alırDemek Ceza yolda
------
Sjjsjsjjs ona 1 TL verelim![]()
Normal cellat oGeldi bile uyarı.@xdragxx
Hamdi Bey gibi aksi biriyse seninde fişini çekmesin
Aynen doğru
O tamamen yanlış anlaşılmaydı, hep @EmreCan ' ın oyunları bunlar.Aynen doğrugeçen bana denediğini bırakmadın ama yinede korurum
![]()
Şuan tam olarak olay neydi unuttum ama bana ters davrandığın aklımdaO tamamen yanlış anlaşılmaydı, hep @EmreCan ' ın oyunları bunlar.![]()
Ben de unuttum ama bana baya kızmıştın.Şuan tam olarak olay neydi unuttum ama bana ters davrandığın aklımda![]()
Demek ki hak etmişsinBen de unuttum ama bana baya kızmıştın.![]()
@Angelica tebrik ediyorum bir gecede zengin oldunBüyük ödüle ulaşan 3. kişi oldun, helal olsun.
Bu gece serin ve tatlı aşure ikram ediyoruz herkese Zey TV olarak
![]()
Zey TV 🍒 olarak@Angelica tebrik ediyorum bir gecede zengin oldunBüyük ödüle ulaşan 3. kişi oldun, helal olsun.
Bu gece serin ve tatlı aşure ikram ediyoruz herkese Zey TV olarak
![]()