Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 8.Hafta 🍒

Günün kapanışını yapalım. Yarısını @Dosi'nin sunduğu 2 günlük yarışmada @Angelica bizden tam 500.000 TL kazandı. Baştan sona çılgınca bir şekilde birbirine çok yakın kutuları açarak çok ilginç bir taktik yaptı ama en sonunda 1.000 TL'yi 500.000 TL'ye satmasını bildi :A
@Cervantes de baştan beri benim kutumda 500.000 TL var dedi ve bence bugünün mimarlarından biri oldu. Mavi hissediyorum aç deseydi bugün başka bir şey konuşuyor olabilirdik...

Yarışma çok uzadı, işlerim vardı sonra teker teker bakarım. Son kısma odaklanamadım.
@Angelica tebrikler. Az para ile ayrılırsın diye korktum ve teklifi al dedim son kısımda 2 tane 500.000 ard arda açarsın diye.
Bu arada şuana kadar net en güzel yarışan yarışmacı sen oldun. Kutusunda 1.000 TL olup riskler alıp 500.000 alan tek isim olarak tarihe geçtin :Z

• Harika
Reactions: Angelica
Yarışma çok uzadı, işlerim vardı sonra teker teker bakarım. Son kısma odaklanamadım.
@Angelica tebrikler. Az para ile ayrılırsın diye korktum ve teklifi al dedim son kısımda 2 tane 500.000 ard arda açarsın diye.
Bu arada şuana kadar net en güzel yarışan yarışmacı sen oldun. Kutusunda 1.000 TL olup riskler alıp 500.000 alan tek isim olarak tarihe geçtin :Z

:ASağol canım ancak riskler alarak yarışabilirdi bu yarışmada

• Harika
Reactions: Dosi
:ASağol canım ancak riskler alarak yarışabilirdi bu yarışmada
Büyük cesaret oldu ama unutma ki sen @Cervantes 'i önceden alacaktın, sana mani oldu :A ben sana ilk başlarda @12.Adam yakar diye uzak dur demiştim. Sonra @Turkuazz 'i dün dediğinde arkadaşlarına hemen yönelme derken başka bir tüyoydu ama bugün birşey diyemedim açtın :A

Büyük cesaret oldu ama unutma ki sen @Cervantes 'i önceden alacaktın, sana mani oldu :A ben sana ilk başlarda @12.Adam yakar diye uzak dur demiştim. Sonra @Turkuazz 'i dün dediğinde arkadaşlarına hemen yönelme derken başka bir tüyoydu ama bugün birşey diyemedim açtın :A

Öyle oldu valla çok tşk ederim @Cervantes ama bende açmak istemedim istesem açtırırdım :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi