Sen mi ben mi.Hala inanamıyorum ya![]()
![]()
Sen mi ben mi.![]()
Uzun süredir katılmıyorum misafir olarak yarışmaya. Burnum 500 bin kokusunu aldıysa demek.Paranın gavur tarafını iyi buluyorsun, kokusunu mu alıyorsun nedir?
Senle terliğin öteki teki gibiyiz.
Diziyi bitirmeyi başardım. İkinci sezonu iple çekiyorum.Uzun süredir katılmıyorum misafir olarak yarışmaya. Burnum 500 bin kokusunu aldıysa demek.![]()
Valla ben halatla çekiyorum ikinci sezonu. Başlasa da izlesek doya doya.Diziyi bitirmeyi başardım. İkinci sezonu iple çekiyorum.![]()
İnsan bir şoka giriyor haklısın.Valla gördüğüm halde kazandımmı yani deyip duruyorum![]()
Diziyi bitirmeyi başardım. İkinci sezonu iple çekiyorum.![]()
İnsan bir şoka giriyor haklısın.![]()
Valla ben halatla çekiyorum ikinci sezonu. Başlasa da izlesek doya doya.![]()
GönüldağıHangi diziyi bitirdin
------
Aynen şoka girdim vallaha![]()
Güle güle harca.Hangi diziyi bitirdin
------
Aynen şoka girdim vallaha![]()
Yarışma çok uzadı, işlerim vardı sonra teker teker bakarım. Son kısma odaklanamadım.
@Angelica tebrikler. Az para ile ayrılırsın diye korktum ve teklifi al dedim son kısımda 2 tane 500.000 ard arda açarsın diye.
Bu arada şuana kadar net en güzel yarışan yarışmacı sen oldun. Kutusunda 1.000 TL olup riskler alıp 500.000 alan tek isim olarak tarihe geçtin![]()
Büyük cesaret oldu ama unutma ki sen @Cervantes 'i önceden alacaktın, sana mani olduSağol canım ancak riskler alarak yarışabilirdi bu yarışmada
Büyük cesaret oldu ama unutma ki sen @Cervantes 'i önceden alacaktın, sana mani olduben sana ilk başlarda @12.Adam yakar diye uzak dur demiştim. Sonra @Turkuazz 'i dün dediğinde arkadaşlarına hemen yönelme derken başka bir tüyoydu ama bugün birşey diyemedim açtın
![]()