O ara yine bi yoğunluk olmuştu üstten üstten Bakmıştım ve hemen o ilk mesajın sonrası yazmışım neden yarım olduğunu ama sonralarına bakamamışımCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.
O ara yine bi yoğunluk olmuştu üstten üstten Bakmıştım ve hemen o ilk mesajın sonrası yazmışım neden yarım olduğunu ama sonralarına bakamamışımCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.
Sosyalleşiyor yavaş yavaş Yakında onu da yarıştırırız belki @DosiCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.
------
@Fav10.net hesabının ilk kez beğeni yaptığını gördüm. Genelde ceza vermek için geliyordu.
Demek Ceza yoldaCevap ve tepki gelmeyince ben arada kaynadı sandım.
------
@Fav10.net hesabının ilk kez beğeni yaptığını gördüm. Genelde ceza vermek için geliyordu.
Sjjsjsjjs ona 1 TL verelimSosyalleşiyor yavaş yavaş Yakında onu da yarıştırırız belki @Dosi
Ceza alanlar intikamı alırDemek Ceza yolda
------
Sjjsjsjjs ona 1 TL verelim
Eğer aktifse kesin öyledir @xdragxx
Normal cellat oGeldi bile uyarı. @xdragxx
Hamdi Bey gibi aksi biriyse seninde fişini çekmesinGelmişken şu @EmreCan 'ında fişini çeksin bari. @Fav10.net
Aynen doğru geçen bana demediğini bırakmadın ama yinede korurumYok siz beni korursunuz. @xdragxx @Tolstoyevski
O tamamen yanlış anlaşılmaydı, hep @EmreCan ' ın oyunları bunlar.Aynen doğru geçen bana denediğini bırakmadın ama yinede korurum
Şuan tam olarak olay neydi unuttum ama bana ters davrandığın aklımdaO tamamen yanlış anlaşılmaydı, hep @EmreCan ' ın oyunları bunlar.
Ben de unuttum ama bana baya kızmıştın.Şuan tam olarak olay neydi unuttum ama bana ters davrandığın aklımda
Demek ki hak etmişsin ben zor kızan biriyimBen de unuttum ama bana baya kızmıştın.
@Angelica tebrik ediyorum bir gecede zengin oldun Büyük ödüle ulaşan 3. kişi oldun, helal olsun.
Bu gece serin ve tatlı aşure ikram ediyoruz herkese Zey TV olarak
Zey TV 🍒 olarak@Angelica tebrik ediyorum bir gecede zengin oldun Büyük ödüle ulaşan 3. kişi oldun, helal olsun.
Bu gece serin ve tatlı aşure ikram ediyoruz herkese Zey TV olarak