Part 1 veya part 2 yazarsa bilki yarım sürenlerdenO neden.MS yüzünden takip edemedim.
Part 1 veya part 2 yazarsa bilki yarım sürenlerdenO neden.MS yüzünden takip edemedim.
Hayattaki şansım bu işte.Zaten 2 part olacaktı@Angelica'nın evi müsaitken sunacaktık bugün tam seni açarken evin müsaitlik durumu gitti
Başlığa dikkat etmemiştim.Part 1 veya part 2 yazarsa bilki yarım sürenlerdenyarışmacılara göre dengeliyoruz
Kim ne yaptı cezalık.RTÜK ceza yazdı, o yüzden.
@EmreCan kutuyu fırlattı bir yarışmacının kafasına.Kim ne yaptı cezalık.Kaos mu çıktı.
En sevdiğim şey kavga.@EmreCan kutuyu fırlattı bir yarışmacının kafasına.Rtük bugünlük yarışmayı durdurma kararı aldı ve ceza yazdı.
Olsa fena olmazmış ama.
Gel gel. Bunun hakkından anca sen gelirsin.En sevdiğim şey kavga.Yarın ben de dahil olayım.
Yarın kaos, polemik ve her türlü entrikaya hazır olun.Gel gel. Bunun hakkından anca sen gelirsin.
Ayarlayabilirsek bakalım, söz vermeyelim şimdiden.Cuma günü burda kesin ol@MEnes gelirse belki 3lüsen ve @Maskeli Fedai plan proje yapın. Cuma bir zaman ayarlıyalım
Az önce Ms'de bana 3 puan verdiğini gördüm o yüzden sen demeyeceğim.@Cervantes iftiracıııııııııııııııı
Özgür ben mi o mu kararını ver!
Ayağım kaymış kusura bakmaAz önce Ms'de bana 3 puan verdiğini gördüm o yüzden sen demeyeceğim.
Bilemem en son Perşembe cevap beklerim ama
Ayağını kaydıracam ben senin.Ayağım kaymış kusura bakma
Aaa dur be. Ya kutusu kırmızı iseHamdi ne derse kabul et dön artık yuvana meloo@Angelica
Başlık herzaman açıklayıcıHayattaki şansım bu işte.Ben de etiket gelince biraz burada durayım diyorum.
------
Başlığa dikkat etmemiştim.
------
Kim ne yaptı cezalık.Kaos mu çıktı.
Aaa dur be. Ya kutusu kırmızı iseson kutular mavi açıldı
------
Başlık herzaman açıklayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?