Part 1 veya part 2 yazarsa bilki yarım sürenlerdenO neden.MS yüzünden takip edemedim.
![]()
Part 1 veya part 2 yazarsa bilki yarım sürenlerdenO neden.MS yüzünden takip edemedim.
![]()
Hayattaki şansım bu işte.Zaten 2 part olacaktı@Angelica'nın evi müsaitken sunacaktık bugün tam seni açarken evin müsaitlik durumu gitti
![]()
Başlığa dikkat etmemiştim.Part 1 veya part 2 yazarsa bilki yarım sürenlerdenyarışmacılara göre dengeliyoruz
![]()
Kim ne yaptı cezalık.RTÜK ceza yazdı, o yüzden.![]()
@EmreCan kutuyu fırlattı bir yarışmacının kafasına.Kim ne yaptı cezalık.Kaos mu çıktı.
![]()
En sevdiğim şey kavga.@EmreCan kutuyu fırlattı bir yarışmacının kafasına.Rtük bugünlük yarışmayı durdurma kararı aldı ve ceza yazdı.
![]()
Olsa fena olmazmış ama.
Gel gel. Bunun hakkından anca sen gelirsin.En sevdiğim şey kavga.Yarın ben de dahil olayım.
![]()
Yarın kaos, polemik ve her türlü entrikaya hazır olun.Gel gel. Bunun hakkından anca sen gelirsin.![]()
Ayarlayabilirsek bakalım, söz vermeyelim şimdiden.Cuma günü burda kesin ol@MEnes gelirse belki 3lü
sen ve @Maskeli Fedai plan proje yapın. Cuma bir zaman ayarlıyalım
![]()
Az önce Ms'de bana 3 puan verdiğini gördüm o yüzden sen demeyeceğim.@Cervantes iftiracıııııııııııııııı
Özgür ben mi o mu kararını ver!
Ayağım kaymış kusura bakmaAz önce Ms'de bana 3 puan verdiğini gördüm o yüzden sen demeyeceğim.![]()
![]()
Bilemem en son Perşembe cevap beklerim ama
Ayağını kaydıracam ben senin.Ayağım kaymış kusura bakma![]()
Aaa dur be. Ya kutusu kırmızı iseHamdi ne derse kabul et dön artık yuvana meloo@Angelica
Başlık herzaman açıklayıcıHayattaki şansım bu işte.Ben de etiket gelince biraz burada durayım diyorum.
------
Başlığa dikkat etmemiştim.
------
Kim ne yaptı cezalık.Kaos mu çıktı.
![]()
Aaa dur be. Ya kutusu kırmızı iseson kutular mavi açıldı
------
Başlık herzaman açıklayıcı![]()