İçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin kiİskender yanına ayran içiliyor mu?o hani altta ekmek üstte yoğurt olan yiyecek? (Onu sevmemiştim)
![]()
İçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin kiİskender yanına ayran içiliyor mu?o hani altta ekmek üstte yoğurt olan yiyecek? (Onu sevmemiştim)
![]()
Etin olduğu her yerde ayran da içerim, galiba en ayran sever benmişim forumda @Dosi hep boşa hava atıyormuşİçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin ki![]()
Et döner yanına içilir de iskender yanında içilmeeeezEtin olduğu her yerde ayran da içerim, galiba en ayran sever benmişim forumda @Dosi hep boşa hava atıyormuş![]()
İskender yanında ayran zaten içilir elbette@xdragxx İskender yanında ekmek vb. demek istedin sanırım
![]()
Kafam karıştıİçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin ki![]()
Yahu sence gider miKafam karıştı@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @MasacRE
İskender yanında ayran güzel gider mi? Ve mantı yanına ayran?![]()
Benim ayran severliliğimi sorgulayamazsın....Etin olduğu her yerde ayran da içerim, galiba en ayran sever benmişim forumda @Dosi hep boşa hava atıyormuş![]()
@Araf bakmadı bile mesajaYahu sence gider mi
Yoğurt var zaten yoğurt, ayran aynı görevi görüyor zaten![]()
Ankara'ya gelip suşi falan mı yiyorsunBenim ayran severliliğimi sorgulayamazsın....
------
@Araf bakmadı bile mesajahayatımda sadece 1 kere yedim. Yanında ne vardı hatırlamıyorum. Ergendik
![]()
@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁Erinç bugün bana rağmen iyi giderse hayatında her zaman başarılı olabilir..
İskender hariç diğerleriAnkara'ya gelip suşi falan mı yiyorsun![]()
Sen onu boşver@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁
Seni uyarıyorum sadece kutu seçerken dikkat et@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁
Beyti?İskender hariç diğerleri![]()
------
Sen onu boşverben ona Mani olurum
![]()
Yahu 23 kutudan sırayla zaten gidecekSeni uyarıyorum sadece kutu seçerken dikkat et
------
Beyti?
Adı tanıdık geldi. Google baktım evet tatmıştım 2 sene önceSeni uyarıyorum sadece kutu seçerken dikkat et
------
Beyti?
@Tolstoyevski illa olur dediYoğurt olan bir şeyin yanında yine yoğurt tüketmek ne bileyim.. @xdragxx
İşte damak tadı iyi olan birisiYoğurt olan bir şeyin yanında yine yoğurt tüketmek ne bileyim.. @xdragxx
Eeee o da yoğurtlu bildiğin gibi
Başka içecek içmediğim için yemekten sonra belkiİşte damak tadı iyi olan birisi
Haa uyumak istiyorsan iç tabii
------
Eeee o da yoğurtlu bildiğin gibiOnun yanına ayran olur mu sence
![]()
Kanalımıza alkol girişi yasaktırYahu tamam mantının yanında isteyene kola gazoz meyve suyu bira (@The_Erinch çok ısrar etti ama ben olmaz diyorum halen:S @Dosi ) ne isterseniz olacak menü bol
Ben ayran içeceğim ama inadına...
@Tolstoyevski'nin damak tadı sorunluysa bizim suçumuz neİşte damak tadı iyi olan birisi
Haa uyumak istiyorsan iç tabii
------
Eeee o da yoğurtlu bildiğin gibiOnun yanına ayran olur mu sence
![]()
Ben de öyle diyorum da @The_Erinch laftan anlamıyor 🤦🏻♂️ sen fırça aç şu herifeKanalımıza alkol girişi yasaktır
Hee yanında gitmez tabiiBaşka içecek içmediğim için yemekten sonra belki
Köfte ekmek severim. Sonra şiş, adana Urfa neyse stop. Canım çekti![]()
Yarışmacıların iyiliği için sarhoş olmamaları önemli. Kazandığı parayla bira fabrikası kursun isterse sonra ona karışamayızYahu tamam mantının yanında isteyene kola gazoz meyve suyu bira (@The_Erinch çok ısrar etti ama ben olmaz diyorum halen:S @Dosi ) ne isterseniz olacak menü bol
Ben ayran içeceğim ama inadına...