Belki de sorunlu olan biziz@Tolstoyevski'nin damak tadı sorunluysa bizim suçumuz ne![]()
Kapıdan alınıp çöpe atılırBen de öyle diyorum da @The_Erinch laftan anlamıyor 🤦🏻♂️ sen fırça aç şu herife![]()
Belki de sorunlu olan biziz@Tolstoyevski'nin damak tadı sorunluysa bizim suçumuz ne![]()
Kapıdan alınıp çöpe atılırBen de öyle diyorum da @The_Erinch laftan anlamıyor 🤦🏻♂️ sen fırça aç şu herife![]()
@xdragxx hocam ne diyorlar bize.Belki de sorunlu olan biziz
Kapıdan alınıp çöpe atılır![]()
Yalnız biz derken kendi mi de katıyorum@xdragxx hocam ne diyorlar bize.
Mütevazi olmaya çalışıyor sözde@xdragxx hocam ne diyorlar bize.
Olmaya çalışmıyorum. Ben mütevazi bir insanımMütevazi olmaya çalışıyor sözdeYoğurtlu şeylerin yanında ayran içilmeyeceği 2x2 kadar net bir olay.
Gereksiz mütevazilik iyi değildir.Olmaya çalışmıyorum. Ben mütevazi bir insanım![]()
Gereksiz hareketlerde bulunmam. Kendinle karıştırmaGereksiz mütevazilik iyi değildir.
Ne demek istiyonGereksiz hareketlerde bulunmam. Kendinle karıştırma
Lafını iade ettimNe demek istiyon![]()
Mütevazi olmaya çalışıyor sözdeYoğurtlu şeylerin yanında ayran içilmeyeceği 2x2 kadar net bir olay.
Fazla mütevazilik kibirdendir derdi bi abimiz..Olmaya çalışmıyorum. Ben mütevazi bir insanım![]()
Hangi abiymiş oFazla mütevazilik kibirdendir derdi bi abimiz..
Gereksiz hareketler yapıyorsun demedim ki ben sana sen bana öyle dedinLafını iade ettim![]()
Yanlış anlatmış. Kibirli insan kendini över.Fazla mütevazilik kibirdendir derdi bi abimiz..
Boşver, ben anlayacağımı anlar ona göre yorum yaparım.Hangi abiymiş o
------
Gereksiz hareketler yapıyorsun demedim ki ben sana sen bana öyle dedin
Ben sadece mütevazi olunmayacak yerde mütevazilik yapmak gereksiz mütevazilik olur dedim.
Yooo sen beni yanlış anlayıp üstüne bana hakaret ettinYanlış anlatmış. Kibirli insan kendini över.
------
Boşver, ben anlayacağımı anlar ona göre yorum yaparım.
SjjsjsjjsYooo sen beni yanlış anlayıp üstüne bana hakaret ettinO mesajı istediğine sorabilirsin kimse sana gereksiz dediğim anlamını çıkarmaz. Neyse içindekini dışa vurmuş oldun böylece.
Ciddiyim yalnız böyle bir tepkiyi beklemezdim.Sjjsjsjjs
Aynen
Ok ok![]()
Hangi abiymiş o
------
Gereksiz hareketler yapıyorsun demedim ki ben sana sen bana öyle dedin
Ben sadece mütevazi olunmayacak yerde mütevazilik yapmak gereksiz mütevazilik olur dedim.
Ah ah..Yanlış anlatmış. Kibirli insan kendini över.
------
Boşver, ben anlayacağımı anlar ona göre yorum yaparım.
Kendinle karıştırma lafı klişe bir söylemdi...Ciddiyim yalnız böyle bir tepkiyi beklemezdim.
Çok açıklayıcı bir cevap olduAh ah..![]()
Peki dediğin gibi olsun bakam.Kendinle karıştırma lafı klişe bir söylemdi...
------
Çok açıklayıcı bir cevap oldu![]()
Öyle zaten. Gereksiz trip atmaPeki dediğin gibi olsun bakam.
Trip denildiği vakit akla sen gelirsin de neyseÖyle zaten. Gereksiz trip atma![]()