Erinç bugün bana rağmen iyi giderse hayatında her zaman başarılı olabilir..
Erinç bugün bana rağmen iyi giderse hayatında her zaman başarılı olabilir..
Part 2 olmayacak mı?Erinç bugün bana rağmen iyi giderse hayatında her zaman başarılı olabilir..
Olmasa daha iyi olur da bakacaz işte durumaPart 2 olmayacak mı?
Neyse ayarlayın siz.Olmasa daha iyi olur da bakacaz işte duruma![]()
21.00-23.30 arası ol işte ayarlarız bir şekildeNeyse ayarlayın siz.
Bu hafta hastalık kontenjanından oda da oluyorum. Bulunurum bir şekilde![]()
O çekti zaten@xdragxx bu sefer kurayı @Dosi çeksin @The_Erinch abimizi yakmak istemem, son 1-2 hafta kırmızı çıkmıyor ama yinede işimizi garantiye alalım![]()
@xdragxx bu sefer kurayı @Dosi çeksin @The_Erinch abimizi yakmak istemem, son 1-2 hafta kırmızı çıkmıyor ama yinede işimizi garantiye alalım![]()
Kura geçen hafta çekilmiştiO çekti zaten![]()
Bu arada son 2 haftayı da ben çektim@xdragxx bu sefer kurayı @Dosi çeksin @The_Erinch abimizi yakmak istemem, son 1-2 hafta kırmızı çıkmıyor ama yinede işimizi garantiye alalım![]()
Aynen nedense kuraları ben çekiyorum gibi bir hava var ama yokKura geçen hafta çekilmişti
Bakalım imajın artık düzeldi mi
------
Bu arada son 2 haftayı da ben çektimbu da bi dip not olsun
![]()
Kendini çok fazla ön plana atıp bana seyirci muamelesi yapmanAynen nedense kuraları ben çekiyorum gibi bir hava var ama yok .A
Tamam bundan sonra daha çok sen sun ve ön plana çık benim de işime gelirKendini çok fazla ön plana atıp bana seyirci muamelesi yapman![]()
Gayet de iyi gider ama isteyene kola gazoz vb elbette kiMantının yanına ayran mı?bilemedim
![]()
Yok daha nelerTamam bundan sonra daha çok sen sun ve ön plana çık benim de işime gelir![]()
Mantı üstüne sarımsaklı yoğurt olur. Ayran tuhaf geldiGayet de iyi gider ama isteyene kola gazoz vb elbette ki![]()
O zaman niye arka plandayım demeyeceksinYok daha neleren ağıt işleri ben yapıyorum zaten. Liste güncelle, kura çek vs
sunma sende
@Angelica
------
Mantı üstüne sarımsaklı yoğurt olur. Ayran tuhaf geldiben su alırım
![]()
Aman sunma sen yapta ben arka planda sürünmeye razıyımO zaman niye arka plandayım demeyeceksinKimse liste güncelleme, kura çekmeyi görmüyor çünkü doğal oalrak
![]()
İskender yanına ayran içiliyor mu?Mantı yanına ayran biraz iskender yanına ayran gibi olmuş bu arada..
İskender yanında ayran zaten içilir elbetteİskender yanına ayran içiliyor mu?o hani altta ekmek üstte yoğurt olan yiyecek? (Onu sevmemiştim)
![]()