İçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin kiİskender yanına ayran içiliyor mu?o hani altta ekmek üstte yoğurt olan yiyecek? (Onu sevmemiştim)
İçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin kiİskender yanına ayran içiliyor mu?o hani altta ekmek üstte yoğurt olan yiyecek? (Onu sevmemiştim)
Etin olduğu her yerde ayran da içerim, galiba en ayran sever benmişim forumda @Dosi hep boşa hava atıyormuşİçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin ki
Et döner yanına içilir de iskender yanında içilmeeeezEtin olduğu her yerde ayran da içerim, galiba en ayran sever benmişim forumda @Dosi hep boşa hava atıyormuş
İskender yanında ayran zaten içilir elbette@xdragxx İskender yanında ekmek vb. demek istedin sanırım
Kafam karıştıİçilmez tabii ki. @Tolstoyevski tuhaf bir damak tadın var. Zaten yoğurt ağırlıklı olan mantı ve iskenderde niye ayran içilsin ki
Yahu sence gider miKafam karıştı@Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai @Araf @MasacRE
İskender yanında ayran güzel gider mi? Ve mantı yanına ayran?
Benim ayran severliliğimi sorgulayamazsın....Etin olduğu her yerde ayran da içerim, galiba en ayran sever benmişim forumda @Dosi hep boşa hava atıyormuş
@Araf bakmadı bile mesajaYahu sence gider mi
Yoğurt var zaten yoğurt, ayran aynı görevi görüyor zaten
Ankara'ya gelip suşi falan mı yiyorsunBenim ayran severliliğimi sorgulayamazsın....
------
@Araf bakmadı bile mesajahayatımda sadece 1 kere yedim. Yanında ne vardı hatırlamıyorum. Ergendik
@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁Erinç bugün bana rağmen iyi giderse hayatında her zaman başarılı olabilir..
İskender hariç diğerleriAnkara'ya gelip suşi falan mı yiyorsun
Sen onu boşver@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁
Seni uyarıyorum sadece kutu seçerken dikkat et@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁
Beyti?İskender hariç diğerleri
------
Sen onu boşverben ona Mani olurum
Yahu 23 kutudan sırayla zaten gidecekSeni uyarıyorum sadece kutu seçerken dikkat et
------
Beyti?
Adı tanıdık geldi. Google baktım evet tatmıştım 2 sene önceSeni uyarıyorum sadece kutu seçerken dikkat et
------
Beyti?
@Tolstoyevski illa olur dediYoğurt olan bir şeyin yanında yine yoğurt tüketmek ne bileyim.. @xdragxx
İşte damak tadı iyi olan birisiYoğurt olan bir şeyin yanında yine yoğurt tüketmek ne bileyim.. @xdragxx
Eeee o da yoğurtlu bildiğin gibi
Başka içecek içmediğim için yemekten sonra belkiİşte damak tadı iyi olan birisi
Haa uyumak istiyorsan iç tabii
------
Eeee o da yoğurtlu bildiğin gibiOnun yanına ayran olur mu sence
Kanalımıza alkol girişi yasaktırYahu tamam mantının yanında isteyene kola gazoz meyve suyu bira (@The_Erinch çok ısrar etti ama ben olmaz diyorum halen:S @Dosi ) ne isterseniz olacak menü bol
Ben ayran içeceğim ama inadına...
@Tolstoyevski'nin damak tadı sorunluysa bizim suçumuz neİşte damak tadı iyi olan birisi
Haa uyumak istiyorsan iç tabii
------
Eeee o da yoğurtlu bildiğin gibiOnun yanına ayran olur mu sence
Ben de öyle diyorum da @The_Erinch laftan anlamıyor 🤦🏻♂️ sen fırça aç şu herifeKanalımıza alkol girişi yasaktır
Hee yanında gitmez tabiiBaşka içecek içmediğim için yemekten sonra belki
Köfte ekmek severim. Sonra şiş, adana Urfa neyse stop. Canım çekti
Yarışmacıların iyiliği için sarhoş olmamaları önemli. Kazandığı parayla bira fabrikası kursun isterse sonra ona karışamayızYahu tamam mantının yanında isteyene kola gazoz meyve suyu bira (@The_Erinch çok ısrar etti ama ben olmaz diyorum halen:S @Dosi ) ne isterseniz olacak menü bol
Ben ayran içeceğim ama inadına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?