KorkutmaZamanım olsa daha da uzatırdım
------
Düşünelim
Haydi yeni bir numara düşün
KorkutmaZamanım olsa daha da uzatırdım
------
Düşünelim
Emin misinDüşük hissediyorum, açsın benim kutuyu direk. @eskici
Bu iyice dokunmasın mideneNeyse sadrazam sucuğu
Olurmu bu uzun olanları ve tadı farklı. Özellikle Konya'da olnlar harikaYa bunların hepsi lokum işte hepsine farklı ad koymayın
Direk aç gitsin, ben kolay kolay yakmam.Emin misin
Baklava değil hiçbiriOlurmu bu uzun olanları ve tadı farklı. Özellikle Konya'da olnlar harika
Hayır asıl mide ağrısında iyi gelir. Ben tatlı yiyen biri değilim ama bunu çok seviyorumBu iyice dokunmasın midene
Ben de de öksürük var ya klima çarpıyor hem havadan hem karadan vuruyor klima
Kutumda ne kadar olduğunu nereden bilecem peki
Hislerine göre yorum yap. Tam hainlik yapma zamanı işte Sherlock iki kez yaktı yarışanı
Şimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacak
500 bin sanıp açmayıp en son senin kutu kalınca kendisine alıp mavi çıksa üzülür
Yada sen kutumda mavi var aç desen açsan ve kırmızı yani büyük para çıkınca yine üzülür
@Maskeli Fedai yoldaşım Sabar olarak burada gereken hainliği ben üstlendim. Birlikte paylaşmak dileğiyle.Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsın Sana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak @xdragxx
Yarışmayı unuttukŞuan herkes farklı bir telden çalıyor.
1 numarayı düşünüyorumKorkutma
Haydi yeni bir numara düşün
VMYM Panorama oldu bu. @xdragxxYarışmayı unuttuk
Öyle olsun bakalımDirek aç gitsin, ben kolay kolay yakmam.
Benim de midem hasta gastirit ,reflü öğlen makarna yedim dokundu gıcık yapıyor öksürükte var benim bir macunum var çok daraldım mı onu kullanıyorum😉Hayır asıl mide ağrısında iyi gelir. Ben tatlı yiyen biri değilim ama bunu çok seviyorum
VMYM Beyaz Futbol versiyonu oldu asılVMYM Panorama oldu bu. @xdragxx
Aslan yoldaşım. Gözlerinden öperim.
Fark-ı EskiciVMYM Beyaz Futbol versiyonu oldu asıl
Geçmiş olsun canım. Genelde stres olduğumda midem ağrır ama nadiren.Benim de midem hasta gastirit ,reflü öğlen makarna yedim dokundu gıcık yapıyor öksürükte var benim bir macunum var çok daraldım mı onu kullanıyorum😉