Kim o malum şahısYalnız en son malum şahıs ilk kutudan 500.000 TL açmıştı..
Kim o malum şahısYalnız en son malum şahıs ilk kutudan 500.000 TL açmıştı..
O neAA gidip sadrazam yiyeyim. Yemek yiyemedim az tok tutsun
IrmakKim o malum şahıs
Benim de içimden o geçiyordu ama sen deyince bilemedim şimdieskici bana inanıyor musun?
Kutu değerlerine hiç bakmadan içimden Cervantes geçti onu aç bence.
Benim kutu açılmadıysa uzun süredir can yakmıyorum ben ama açarsam da 500 bin acıyorum onun dışında kırmızı açmıyorum 4 kere 500 bin açtımŞuan çok kişi yok gibi @Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?
------
@Gerekli24 @batuhankaralar @slhttnmtl @Emre Ozansoy artık sizde konuda olun. Fikir alalım
Neden orjlnal adını yazmıyorsunO ne
------
Irmak
Buradayım. Kutumda artık hiç bir şey hissetmiyorum.Şuan çok kişi yok gibi @Tolstoyevski nereye kayboldun
@Cervantes burda ama @EmreCan yok, sonra laf atıyor.
@Araf ne hissediyorsun?
------
@Gerekli24 @batuhankaralar @slhttnmtl @Emre Ozansoy artık sizde konuda olun. Fikir alalım
Biz onu öyle sevdikNeden orjlnal adını yazmıyorsun
@Cervantes ne hissediyorsun Çok ciddiyim heyecanı kaçmasın diye kutulara bakmıyorum büyük de çıkabilir küçük deBenim de içimden o geçiyordu ama sen deyince bilemedim şimdi
@eskici belki bir fikirBenim kutu açılmadıysa uzun süredir can yakmıyorum ben ama açarsam da 500 bin acıyorum onun dışında kırmızı açmıyorum 4 kere 500 bin açtım
Sokak totoşu muO ne
------
Irmak
Aranızda öyle bir samimiyet varsa evet oSokak totoşu mu
Düşük hissediyorum, açsın benim kutuyu direk. @eskiciBiz onu öyle sevdik
------
@Cervantes ne hissediyorsun Çok ciddiyim heyecanı kaçmasın diye kutulara bakmıyorum büyük de çıkabilir küçük de
Zamanım olsa daha da uzatırdım17 dakika sadece 1 kutu bugün Allah'tan sadece 1 tur var @xdragxx @Tolstoyevski
Düşünelim@eskici belki bir fikir
Neyse sadrazam sucuğu:Biz onu öyle sevdik
------
@Cervantes ne hissediyorsun Çok ciddiyim heyecanı kaçmasın diye kutulara bakmıyorum büyük de çıkabilir küçük de
Sokak sanatı diyecektin galiba😀😁😂
Ya bunların hepsi lokum işte hepsine farklı ad koymayın
En son korktun tabiBuradayım. Kutumda artık hiç bir şey hissetmiyorum.
Var tabi birde duygu sömürüsü yapıyordu bana pis herifAranızda öyle bir samimiyet varsa evet o
Yahu açmayın konuyu ben şifreli konuşuyorum skljgjklSokak sanatı diyecektin galiba😀😁😂